Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Yeşil Yol Filmini izLe

Esaretin Bedeli filmi gibi hapishanede geçen Yeşil Yol filmi hiç süphesizki eskilerin en sağlam filmleri arasındadır. İmdb’nin sıralamasına göre 84. sırada bulunan film The Green Mile ismiyle kayıtlıdır. Paul Edgecomb (Tom Hanks) hapishane personeli olarak çalışıyor ve 60 yıl önce yaşadıklarını anlatıyor. John Coffey (Michael Clarke Duncan) 2 küçük kızı öldürmek suçundan yargılanmaktadır. Mahkumların arasına geçmiş ve idamını beklemektedir. John Coffey çok şişman ve kalıplı görünüşü vardır. Fakat bu görünüşün altında masum bir insan yatmaktadır. Ayrıca bu masum insanın kendine ait özel güçleri vardır. Hastaları kendi yöntemleri ile iyileştirebiliyor. Paul Edgecomb’la ile iyi bir ikili olmuşlardır. İkilinin büyük dertleri arasında bir gardiyan vardır… Film kitapları beğenilerek okunan Stephen King‘in kitabından uyarlanarak yapılmıştır.

Gösterim tarihi: 08 Mart 2000
Filmizle puanı: 8.9/10
IMDB puanı: 8.4/10
Yapım: 1999
Oyuncular: Tom Hanks, Michael Clarke Duncan, Gary Sinise, Sam Rockwell, David Morse, Barry Pepper, James Cromwell, Graham Greene, Patricia Clarkson, Doug Hutchison, William Sadler, Bonnie Hunt, Jeffrey DeMunn, Michael Jeter
Tür: Dram
Senaryo: Frank Darabont
Yönetmen: Frank Darabont










Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

1 film yorumu:

yeşil yol filmini izle dedi ki...

Yeşil yol filmini izleyenler lütfen filmi izledikten sonra yorum eklemeyi unutmayın.

Beni en çok etkileyen filmlerden biriydi. Mutlaka izlemenizi öneririm...

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle