Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Gece ve Gündüz Türkçe Dublaj izLe

2002 yılında Leonardo DiCaprio ile birlikte New York Çeteleri filminde büyük başarı gösteren Cameron Diaz Knight and Day (Gece ve Gündüz) filmiylede göz önüne geliyor. Bu filmde June yalnız bir kadın olarak yaşamını sürdürmektedir. Çok sıradan bir yaşamı vardır. Kız kardeşinin düğünü için hazırlık yapan June Havens, bu sırada tesadüfen süper ajan Roy Miller (Tom Cruise) ile tanışır. Ardından bu ikili macera üstüne macera yaşamaktadır. Ne olursa olsun bu ikili ayrılamayacaktır. Ayrılsalar bile tesadüfler onları biraraya getirecektir. Bazılarınız türkçe dublaj film izlemek istemiyor. Herşeyin orjinali düşüncesiyle altyazılı izliyorlar. Bunun için bu filmi altyazılı izleyebilirsiniz.

Gösterim tarihi: 09 Temmuz 2010
Filmizle puanı: 6.710
IMDB puanı: 6.5/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Tom Cruise, Cameron Diaz, Maggie Grace, Peter Sarsgaard, Marc Blucas, Paul Dano, Jordi Molla, Viola Davis, Falk Hentschel, Jerrell Lee, Nicole Signore, Liam Ferguson, Adam Gregor, Kal Thompson
Tür: Aksiyon, Komedi, Macera, Romantik
Senaryo: Patrick O\’neill
Yönetmen: James Mangold







Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

0 film yorumu:

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle