Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

işkence Odası Türkçe Dublaj izLe

Gösterim tarihi: 01 Mayıs 2009
Filmizle Puanı: 7.1/10
IMDB puanı: 7.0/10
Yapım: 2008
Oyuncular: Mylène Jampanoï, Morjana Alaoui, Anie Pascale
Tür: Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik, Suç
Senaryo: Pascal Laugier
Yönetmen: Pascal Laugier
İletişim ve Şiddet temalı çoğu çalışmanın bu konuda benzer sözler sarf ettiğini ve bunların artık bilindik gerçekler haline geldiğinin farkındayız. Fakat şiddete yoğunlaşan anlatılar, onu sadece seyirlik haline getirirken, daha gerçekci ve tehlikeli bir boyutun potansiyellerini taşıyor: Seyirlik; adı üzerinde bir seyretmeden alınan hazzı yaşatırken, ona felsefi temeller katarak meşrulaştırmak bu hazzın kısa devreye uğramasına, şiddetin aklın sularına taşınarak haklılaştırılmasına işaret ediyor. Pascal Laugier (Fransız yönetmen) , bu gizli gücün hayli farkında ve olay yaratan son filmi (İşkence Odası – Martyrs) bu gücün üzerinden çoğu eleştirmenin de gözünü boyamayı başarıyor.

Lucie (Mylene Jampanoi) adındaki küçük bir kız etrafı (yüzü,gözü) kanlar içinde ve yarı çıplak bir şekilde bulunuyor. Tecavüze uğramadığı kesinleşen fakat darp aldığı açık olan küçük kız bir bakımevine gönderilir. Yaşadıkları herkes tarafından merak konusu olsada bunları bilecek tek kişi hayat boyu dostu olacak Anna (Morjana Alaoui)’dır. Aradan 15 yıl geçmiştir. Sıradan bir gün, normal görünümlü bir aile kahvaltı etmektedir. Kapıları çalar ve evin babası elinde tüfeği ile karşısında Lucie’yi görür. Tetiği çeken Lucie kanlı intikam planını uygulamaya başlar. Ardından değişik yüzlerle karşılaşan Lucie olmadık şeyler görür. Dostu ise uzun süren bir korku dolu işkenceye maruz kalır.





Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

1 film yorumu:

işkence odası türkçe dublaj izle dedi ki...

İşkence odası filminin tüm partları sitemize eklendi. Film Türkçe dublajlı.
Lütfen filmi izledikten sonra kısa da olsa bir yorum bırakın. İyi seyirler...

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle