Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Facebook Filmi Online izLe

Gösterim tarihi: 22 Ekim 2010
Filmizle puanı: 5.9/10
IMDB puanı: 8.3/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Justin Timberlake, Malese Jow, Jesse Eisenberg, Brenda Song, Andrew Garfield, Rooney Mara, Max Minghella, Rashida Jones, Natalina Maggio, Dakota Johnson, Joseph Mazzello, Naina Michaud, Stream, Marcella Lentz-Pope, Tia Robinson, Armie Hammer, Kristen Clement, Liam Ferguson, Abhi Sinha, Adrienne Rusk, Bryan Barter, Caleb Landry Jones, Christopher Khai, Josh Pence, Julianna Milton, Mark Saul, Patrick Mapel
Tür: Biyografi, Dram, Komedi, Tarih
Kitap: Ben Mezrich
Senaryo: Aaron Sorkin
Yönetmen: David Fincher


İnsanlar mahremiyetlerine düşkün bir durumdayken, sanal kimliklerle anonimliklerini garantilemek istemektedir. Birdenbire açılıp saçılarak, her daim erişilebilir olarak anonimanın dibine vurmaya başlayan toplum olduk-oluyoruz. Belki de “sanal” kimlikleri “kendilerini” yuttu! “Avatarlarına” dönüştüler.. İşlerinize karışmak gibi olmayalım ama sevgiliniz bir sosyal şebecikse, sosyal şebekelerde aidiyet peşinde koşuyorsa, ait olma-yer bulma zaafı varsa terk edin. Ona sahip olamazsınız. Bu web sitesi facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg‘in hayat öyküsünü ve facebook’un yapım aşamasını anlatan bir film izleyeceksiniz.






Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

2 film yorumu:

Facebook filmi online izle dedi ki...

Milyonların merakla beklediği facebook filmi sonunda gösterime girdi. Filmi izleyenler lütfen film hakkında fikirlerini eklesinler... İyi seyirler ;)

Adsız dedi ki...

Bende çok merak ediyodum izlicem sonunda Facebook'u :)

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle