Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Hücre 211 Türkçe Dublaj izLe

25 Nisan 2010′da Hücre 211 filminin altyazılı versiyonunu yayınlamıştık. Uzun bir aradan sonra türkçe dublajlı dvd’si piyasaya sürüldüğünde film yüksek satışa uğradı. Juan gardiyan olmak üzeredir. İşe bir gün erken gelir. İki meslektaşı ona hapishaneyi gezdirirken, birdenbire tavandan düşen bir parçanın çarpmasıyla bayılır. Gardiyanlar onu ayıltmak için 211 numaralı boş hücreye götürür. Juan (Alberto Ammann) bilinci kapalı halde hücrede yatarken hapishanede bir ayaklanma patlak verir. Ayıldığında güç bir durumla karşı karşıyadır: Hayatta kalmak için mahkûm rolü oynamak zorundadır..

Gösterim tarihi: 15 Nisan 2009
Filmizle puanı: 6.8/10
IMDB puanı: 7.7/10
Yapım: 2009
Oyuncular: Luis Tosar, Alberto Ammann, Marta Etura, Carlos Bardem, Antonio Resines, Félix Cubero, Fernando Soto, Jesús Carroza, Jesus Del Caso, Juan Carlos Mangas, Luis Zahera, Manuel Morón, Vicente Romero
Tür: Aksiyon, Dram
Senaryo: Jorge Guerricaechevarría, F.p. Gandull, Daniel Monzon
Yönetmen: Daniel Monzon







Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

2 film yorumu:

hücre 2011 türkçe dublaj izle dedi ki...

Hücre filmi hakkında yorumlarınız neler?

Adsız dedi ki...

Bu filmi daha önce de çok duymuştum izle ama bugün izleyebildim gerçekten de söylenildiği kadar güzelmiş öneririm izlemenizi.

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle