Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Öldüren Kelimeler Türkçe Dublaj izLe

Gösterim tarihi: 4 Şubat 2003
Filmizle puanı: 6.9/10
IMDB puanı: 7.1/10
Yapım: 2003
Oyuncular: Goya Toledo, Darío Grandinetti , Fernando Guillén, Alexis Hill, Blanca Apilánez, Eric Bonicatto, German José, Mariona Perrier, Mikele , Robert Forcadell
Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Psikolojik, Suç
Senaryo: Laura Mana, Fernando De Felipe
Yönetmen: Laura Mana
Bu zamana kadar sadece 2 filmde rol alan Darío Grandinetti 2.filmi olarak Öldüren Kelimeler (Killing Words) gözüküyor. 1. filmi ise Hable con ella (Konuş Onunla) filmi gözüküyor. Altın rengi, üzeri somon güllerle dolu perde Pina BauschPina Bausch’un Café Müller adlı izletisini sergilemek üzere açılır. İzleyenler arasında birbirlerini tanımayan iki kişi vardır. Bir hemşire olan Benigno ve 40 yaşında bir yazar olan Marco. Sahnede ahşap iskemleler ve masalar arasında, Henry Purcell’in The Fairy Queen adlı eseriyle, kollarını açmış danseden iki kadın vardır.

Performansın duygusallığı karşısında Marco ağlamaya başlar. Benigno yanında oturan adamın ağladığını farkeder ve kendisinin de bu gösteriden çok etkilendiğini söylemek ister ama cesaret edemez. Aylar sonra iki adam “El Bosque” adlı Benigno’nun çalıştığı özel bir klinikte tekrar karşılaşırlar. Lydia, Marco’nun profesyonel boğa güreşçisi olan kızarkadaşı yaralanmış ve komadadır. Benigno ise klinikte çalışmakta ve komada bir başka genç kadına, bir bale öğrencisi olan Alicia’ya bakmaktadır. Marco, Alicia’nın odasının önünden geçerken Benigno onunla konuşmaya başlar. Bu herşeyin altüst olduğu yakın bir dostluğun başlangıcı olur. Kliniğin dört duvarı arasında ne kadar süreceği belli olmayan bu zaman dilimi; 4 insanın hayatını, geçmişini, bugününü ve geleceğini bilinmeyen bir kadere doğru taşır.






Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

1 film yorumu:

öldüren kelimeler türkçe dublaj izle dedi ki...

Filmi izledikten sonra lütfen yorum yapın...

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle