Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Kumarbaz Filmi izLe

Gösterim tarihi: 14 Temmuz 2004
Filmizle puanı: 6.9/10
IMDB puanı: 6.3/10
Yapım: 2003
Oyuncular: Sylvester Stallone, Jamie Foxx, Thandie Newton, Stuart Townsend, Gabriel Byrne, Melanie Griffith, Rodney Rowland, Glenn Plummer, Michael Harney, Carl Mazzocone Sr., Doc Duhame, Frank Medrano, George Tovar, Jason Cerbone, Joe Nicolo, Mark De Alessandro, Mick Rossi, Tom Reynolds
Tür: Gerilim, Suç
Senaryo: Damian Nieman
Yönetmen: Damian Nieman


Seri Filmler kategorimizde Rocky‘nin tüm serileri mevcuttur. Rocky rolündeki Sylvester Stallone 2003 yapımı Kumarbaz filmi ile sizlerle.. Stuart Townsend ise Vemon rolü ile yer almakta.. Uzman poker oyuncusu olan Vernon, kumarbazlığı bir meslek olarak görüyor. Mesleğini ise usta kumarbaz tarafından eğitilerek öğrenmiş. Vernon’un Charlie Miller (Gabriel Byrne) ve Tiffany (Thandie Newton) diye arkadaşları vardır. Hep beraber belli bir süre içerisinden kumar çetesi kurmuşlardır. Ve bu çete bir oyun sırasında bir mekanda dolandırılmışlardır. Bu olaylar geçtikten sonra Tiffany Vernon’u terketmiştir. Ve onu kendi arkadaşı ile aldatmıştır. Artık Tiffany, Charlie ile birlikte mutlu olmanın izinden gitmektedir. Durum ise Vernon’a ihanet edildiği yönündedir. Vernon krupiyerlik yapmaktadır. Kumarbazlık için pes etmiştir. Bu olaylar onu çok sıkmıştır ve bir o kadarda sinirlidir. Zaman geçtikçe krupiyerlik yapmaya alışan Vernon günlerin birinde eski sevgilisi ve arkadaşı kendisini bularak bir iş teklifinde bulunmaktadır. Vernon’un efsanevi kumarbaz rakibi vardır. İsmi ise Dean Stevens’tir (Sylvester Stallone). Arkadaşlarının yaptığı teklife başlarda soğuk baksada işin içinde kumarbaz rakibi olduğunu öğrenince kabül eder. Rakibini yenmek onun yeniden yükselebilmesi için tek fırsattır. Bunlar normal süreçte devam ederken iş ve hayat esnasında eskiden arkadaşları tarafından ihanete uğradığı için beraber çalıştığı arkadaşlarına artık güvenmemektedir. Bir başka yön ise bu galibiyet için maddi ve manevi olarak hazırlanmaktadır.





Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

0 film yorumu:

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle