Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Turn Of The Scream izLe

Yapım:2011 Tür:Erotik, Gerilim, Korku Oyuncular:Deron Willams, Jen Alex Gonzalez, Jojn Walker Yapımcı:De Görüntü Yönetmeni:Yrjänä Sauros Süre:44 dkGösterim Tarihi:01 Ocak 2011 (Türkiye)

Film, bir akıl hastanesinde başlıyor. Ann isimli genç bir kadın, çocuk öldürmekten suçlu bulunarak hastaneye getiriliyor. Sadece bilime inanan, idealist bir psikiyatrist olan Dr.Fisher ise ağzını bıçak açmayan Ann’i sorgulamaya çalışıyor. Biraz uğraştıktan sonra ise Ann hikayesini anlatmaya başlıyor. Genç kadın, Londra’da yaşayan bir adam tarafından ebeveynleri ölmüş olan kuzenlerine (Flora ve Miles) bakmak amacıyla dadı olarak işe alınır ve adamın şehir dışındaki malikanesine yerleşir.

Başlangıçta evde sadece Flora vardır fakat bir müddet sonra Miles da okulunda çıkan bir sorun nedeniyle evine geri gönderilir. Ann’e iki çocuğun da tam sorumluluğu verilmiştir ve vasileri hiçbir şekilde çocukların sorunlarıyla uğraşmak istemediğini açıkça belirtmiştir. Bu yüzden Ann, Miles’ın bir türlü bahsetmek istemediği ve okulundan temelli atılmasına yol açan sorununun üstüne gitmemeyi tercih etmiştir. Hayaletler nerede? Malikanedeler. Ann’den önce görevli olan Miss Jessel ve ev sahibinin yardımcısı Peter Quint’in hayaleti genç kadına rahat yüzü göstermemektedir. Ann bir süre sonra bu iki hayaletin evde yaşayan çocukların peşinde olduğunu anlar.

Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

1 film yorumu:

turn of scream izle dedi ki...

Film henüz gösterime girmedi ancak belki tahminleriniz vardır özeti okuduktan sonra diyerek şimdiden tahminlerinizi sorayım dedim :) Kısa süre sonra filmin fragmanı ve/veya partları sitemize eklenecek bizi takip edin...

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle