Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Parazit Filmini izLe

Gösterim tarihi: 29 Eylül 2010
Filmizle puanı: 6.0/10
IMDB puanı: 5.3/10
Yapım: 2009
Oyuncular: Val Kilmer, Aaron Ashmore, Martha MacIsaac, Kyle Schmid, Steph Song, William B. Davis, Anne Marie Deluise, Brad Dryborough, Sebastian Gacki, Alejandro Rae, Alexandra Staseson, Brenda Crichlow, Evan Adams, Gary Chalk, Greg Rogers, John Callander, Kurt Evans, Lamech Kadloo, Michael Dobson, Michaela Washburn, Peter Kelamis, Shawn Stone, Viv Leacock
Tür: Bilim Kurgu, Gerilim, Korku
Senaryo: Michael Lewis, Mark A. Lewis
Yönetmen: Mark A. Lewis

Araştırmacılar kuzey kutbunu keşfederler. Burayı araştırmak için geldikleri yerde yıllardır bozunmadan korunan bir mamut ölüsüne rastlarlar. Ve çok ilginç durum ise yüzyıllardır duran ceset ilk günki gibi gibidir. Bir süre araştırma yapan araştırmacılar bu şeyi çözememektedir. Fakat aralarından birinin dikkatli araştırması bu cesedin mamut olmadığını farkeder. Ve bu çözüm ile birlikte hiç rastlamadıkları parazit bu mamutla birlikte bugune gelmiştir. Bu canlılar hızla çoğalır ve bulaştığı konağı tamamen bitirir. Bu ekip kendilerini tecrit etmekten(Herkesten veya her şeyden ayırmak, bir kenara koymak) başka şansları yoktur. Eğer bu şanslarını kullanmalarsa tüm dünya tehlikeye girecektir. Fakat buda o kadar iyi bir yöntem olmayacaktır. Belkide insanlığın sonu gelmiştir, ama biri kendini feda edebilirse çözüm bulunabilir.









Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

1 film yorumu:

parazit filmini izle dedi ki...

Filmi izledikten sonra yorum yazarsanız seviniriz.

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle