Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Akıntıya Karşı Filmini izLe

Gösterim tarihi: 20 Temmuz 2009
Filmizle puanı: 6.3/10
IMDB puanı: 5.7/10
Yapım: 2009
Oyuncular: Michelle Trachtenberg, Elizabeth Reaser, Joseph Fiennes, Justin Kirk, Pell James, Mary Tyler Moore, Samantha Sherman
Tür: Gizem, Romantik
Senaryo: Peter Callahan
Yönetmen: Peter Callahan


Joseph Fiennes, Paul Thompson rolünü canlandırmaktadır. Paul Thompson, trajik geçmişine bir set çekip farklı bir hayat arzular. Paul herzaman Hudson nehrini 150 mil boyunca yüzerek geçmek istediği için en iyi dostlarını kendisini eğitmek için yardıma çağırır. Joseph Fiennes bu filmde başrollerdeydi. Ve filmi izleyerek oyuncunun yüzme konusunda ne kadar başarılı olduğunuda anlayabileceksiniz. Ayrıca bu grupta Samantha Sherman, Pell James, Justin Kirk, Elizabeth Reaser ve Amy Hargreaves yer alıyor. Samantha Sherman, Katie rolünü, Pell James, Amy Thompson rolünü, Justin Kirk, Jeff Kane rolünü, Elizabeth Reaser, Liz Clark rolünü ve Amy Hargreaves Sarah Kane rolünü canlandırıyor. Elizabeth Reaser’ın tutulma filminde oynadığını belirtelim.










Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

0 film yorumu:

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle