Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Kutup Macerası HD İzle

Bizdeki Puanı:7.8/10
imdb notu:7.3/10
Yapım:2006 ABD
Tür:Aile, Dram, Komedi, Macera
Yönetmen:Frank Marshall
Süre:2 saat
Başrollerdeki Oyuncular:Paul Walker ,Bruce Greenwood ,Moon Bloodgood ,Wendy Crewson ,Gerard Plunkett ,August Schellenberg ,Jason Biggs.
Filmimizde çok güzel bir dostluğun hikayesi anlatılmakta. Hızlı ve Öfkeli filmlerinden hatırlayacağımız Paul Walker filmde Jerry Shepard adlı bir kurtarıcıyı canlandırıyor. Bir grup insana yine eşlik ederek onlara korumacalık yapan Jerry bir fırtına sonucu kar köpeklerini kaybederek kurtulmuştur. Kar köpeklerini kurtarmak için tekrar fırtınanın içine girecek olan Jerry’yi asrın en güçlü fırtınası beklemektedir.



Film izle...

Kırmızı Tepe Film izLe

Kırmızı Tepe
Kırmızı Tepe (Red Hill) filmi başrol oyuncusu Ryan Kwanten daha önce filmizle.com.tr’de Ölüm Sessizliği filminde oynamış. Filmde bir genç bulunduğu bölgeden uzaklaşarak hamile karısıyla birlikte bir kasabaya taşınmaktadır. Bu genç çok dürüst, saygılı ve işini iyi yapan bir polistir aynı zamanda… Kasabaya taşındığı ilk günden itibaren kendini bir kabusun içinde bulmaktadır. Komşu kasabanın hapishanesinden kaçmış bir seri katil, intikam için geri dönmüştür.. Bu seri katil acaba intikamını alabilecekmidir ?

Filmizle puanı: 7.3/10
IMDB puanı: 6.6/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Ryan Kwanten, Claire Van Der Boom, Kevin Harrington, Steve Bisley, Tommy Lewis
Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç, Western
Senaryo: Patrick Hughes
Yönetmen: Patrick Hughes












Film izle...

Amelie Online izLe

Amelie
Türü : Romantik / Komedi / Romantik Komedi
Gösterime Girdiği Tarih : 26 Kasım 2001
Yönetmeni : Jean-Pierre Jeunet
Senaryo : Jean-Pierre Jeunet , Guillaume Laurant
Görüntü Yönetmeni : Bruno Delbonnel
Müzik Yapımcısı : Yann Tiersen
Yapım : 2001, Fransa / Almanya , 120 dk.
Oyuncu Kadrosu

Audrey Tautou (Amélie Poulain) , Mathieu Kassovitz (Nino Quincampoix) , Rufus (Raphaël Poulain) , Yolande Moreau (Madeleine Wallace) , Artus de Penguern (Yazar Hipolito) , Urbain Cancelier (Bakkal Collignon)

Şarküteri, Kayıp Çocuklar Şehri ve Alien 4 yönetmeninden Fransa’yı altüst eden yep yeni bir film. Mösyö Poulain’in bahçesinde neler oldu? Paris’in sokaklarında yırtılmış portreleri dolaşan esrarengiz adam kim? Yakışıklı Nino’nun fotoğraf albümü ile Sorunu ne? Ve hepsinin ötesinde Amélie Poulin’i kim mutlu edebilecek? Jean Pierre-Jeunet tüm bu günlük hayata dair sorulara varoluşçu yanıtlarla geliyor. Olağanüstü!!!


Bu romantik komediyi izlerken büyük keyif alıcaksınız. Listeleri alt üst eden bu filmi sizinde beğeneceğinize eminim

İki partlı olanı seçmenizi öneririm izlemek için
part 1


part 2



Türkçe Dublaj izlemek için (Bekleyin video önü reklam geçecek hemen.)


Sizden sonrakilere fikir vermek için izledikten sonra yorum eklemeyi unutmayın.

Film izle...

Korku Adası Filmi izLe

Korku Adası
Kısa bir tatilde eğlence gayesiyle gidilen gözden ırak tropikal adada eğlence ilk günden itibaren korku ve gerilime dönüşmüştür.Adada çıkılan keşif anında terkedilmiş bir tekne ile yanında bulunan ceset gizemli bir katili adaya katar.Beş dost gizemi bulunamayan bu katilin kurbanı olmamak adına soluk soluğa bir ölüm kalım düellosunun ortasında kalırlar.Ölüm saçan seri katille karşı karşıya kaldıkları zaman, bu adanın geçmişi ve katilin gayesiyle ilgili dehşet verici şeyler öğrenecek ve bu korkunç adadan ya hep beraber ayrılacak yada yalnız öleceklerdir.

Gösterim Tarihi: 8 Ekim 2009
Filmizle puanı: 4.8/10
IMDB puanı: 4.7/10
Yapım: 2009
Oyuncular: Lucy Haylie Duff, Aaron Ashmore, Hale, Jacob Blair, Kyle Schmid, Anne Marie DeLuise
Tür: Gerilim, Gizem, Korku
Senaryo: Michael Katlı
Yönetmen: Michael Katlı












Film izle...

Testere 7 Türkçe Dublaj izLe

testere 7 türkçe dublaj izle
Testere serileri inanılmaz derecede tuzaklarla geçen ve insanın tüylerini ürperten bir yapıya dönüşmüş korku ve gerilim türündeki bir seridir. Testere 7 ise 2010 yılında gösterime 3D olarak girmiş ve izleyicilerinin beğenisini kazanmıştır. Filmizle.com.tr ekibi olarak sinemada izlediğimiz film ekip elemanları tarafından 10 üzerinden 7 puanla ortalanmış ve beğenisini kazanmıştır. Kısacası 3D olarak sinemada izlediğinizde tek söz olarak sinemada sizi kesiyorlar… Jigsaw’un zulmünden kurtulmuş kurbanlar bir araya gelir ve testere lanetini kaldırmak için bir plan yaparlar.
Jigsaw’un ölümcül yasası devam ederken, Jigsaw’dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olunması için destek ararlar ve bu destekçilerin en başında Bobby Dagen adında Jigsaw’dan kurtulmuş biri vardır. Bobby Dagen’ın gizli sırlarından yeni bir terör dalgası ortaya çıkacaktır.

Gösterim tarihi: 12 Kasım 2010
Filmizle puanı: 7.0/10
IMDB puanı: 6.0/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Tobin Bell, Chester Bennington, Sean Patrick Flanery, Costas Mandylor, Ken Leung, Betsy Russell, Gina Holden, Cary Elwes, Greg Bryk, Franky G, Shauna Macdonald, Tanedra Howard, Rachel Wilson, Alexandra Bokyun Chun, James Van Patten, Joris Jarsky, Chad Donella, Dean Armstrong, Johnny Yong Bosch, Kevin Rushton, Lindsay Felton, Simon Northwood, Claudia Difolco, Çad Donella, Dru Viergever, Elizabeth Rowin, Ishan Morris, Jon Cor, Kevin Mcgarry, Larissa Gomes, Laurence Anthony, Naomi Snieckus, Natalie Tran, Rebecca Marshall
Tür: 3 Boyutlu, Gerilim, Gizem, Korku, Polisiye, Psikolojik
Senaryo: Patrick Melton, Marcus Dunstan
Yönetmen: David Hackl, Kevin Greutert


Film izle...

Ong Bak 3 Filmi Full HD izLe

Ong Bak 3
İlk başlangıç anları sıkıcı ve sıradan gibi dursada ilerleyen dakikalarındaki dövüş sahneleri sıradanlığı ve sıkıcı durumu unutturuyor. Hep dövüş gibi hareketli filmlerde rol alan Tony Jaa genelde iyi işler çıkarıyor. Bu filmde yaptığı hareketler, dövüş teknikleri kesinlikle tartışılamaz.

Gösterim tarihi: 5 Mayıs 2010
Filmizle puanı: 4.2/10
IMDB puanı: 5.5/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Tony Jaa
Tür: Aksiyon
Senaryo: Tony Jaa, Kongdej Jaturanrasamee, Panna Rittikrai
Yönetmen: Tony Jaa, Panna Rittikrai












Film izle...

gölgesizler filmi izle

Daha önce Devrim Arabaları, Alia, The Watercolor gibi filmlerden hatırladığımız Selçuk Yöntem, Güneşi Gördüm, Aşk Geliyorum Demez gibi filmlerde başrol oynayan Altan Erkekli’nin başrollerinde oynadığı yerli yapımı bir dram, gizem ve psikolojik film. IMDB tarafından 6.3 gibi son derece istikrarlı bir puana sahip olan Gölgesizler filmini izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Gösterim tarihi: 27 Şubat 2009
Filmizle puanı: 6.4/10
IMDB puanı: 6.3/10
Yapım: 2009
Oyuncular: Selçuk Yöntem, Altan Erkekli, Ahmet Mümtaz Taylan, Candan Erçetin, Ertan Saban, Aydemir Akbaş, Taner Birsel, Serkan Şenalp, Biğkem Karavus, Erdem Akakçe, Selda Özer, Hakan Karahan, Arsen Gürzap, Özay Fecht, Umut Karadağ, Taies Farzan, Beyti Engin, Hasan Ali Toptaş, Onuryay Evrentan, Ahmet Fuat Onan, Ahmet özaslan, Zeynep Kumral
Tür: Dram, Gizem, Psikolojik
Senaryo: Ümit Ünal
Yönetmen: Ümit Ünal














Film izle...

Domino Film izLe

Domino
Gösterim tarihi: 23 Haziran 2006
Filmizle puanı: 6.2/10
IMDB puanı: 5.9/10
Yapım: 2005
Oyuncular: Keira Knightley, Lucy Liu, Christopher Walken, Mickey Rourke, Mena Suvari, Jacqueline Bisset, Edgar Ramirez, Lili Mirojnick
Tür: Aksiyon, Biyografi, Dram, Gerilim, Suç
Senaryo: Richard Kelly, Steve Barancik
Yönetmen: Tony Scott


Kefaret, Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu başrol oyuncularından Keira Knightley 2005 yılında Fransa’da oyunculuk yaptığı Domino filminde de yer almaktadır. Ayrıca unutmamamız gereken isimlerden biriside Morgan Freeman ile Şanslı Slevin filminde birleşen aynı zamanda Şangaylı Kovboy, Tinker Bell ve Peri Kurtaran, Aşk Dedektifi ve Şifre Çözücü filmleri oyuncusu Lucy Liu’dur. Filmi özetlemek gerekirse Ünlü bir aktör olan Lawrece Harvey ve model Sophie Wynn’ın kızı olan Domino Harvey, varlık ve refah içinde dünyaya geldi ama bu hayat tarzı onun ilgisini çekmiyordu. Küçük yaşlarında bile, jet sosyetenin yaşam tarzına karşı çıktı. Hassas bir dönem olan sekiz yaşında, Domino çok sevdiği babasını kaybetti ve annesi, iyi bir eğitim alması için onu yatılı okula gönderdi. Ama bu vahşi çocuğu eğitmek için, bu hiç de iyi bir karar değildi. Sonuçta kimse Domino’nun ateşli doğasını bastıramadı. Ne arkadaşlıklar, ne okul ne de annesinin yüksek sosyetesi.
Kendi çılgın hayatına kısa bir süre modellik yaparak ara verdi. Ve bir gün, istekli ödül avcıları arayan kişilerin verdiği bir seminerle birlikte, heyecana duyduğu susuzluğu dindirme fırsatı yakaladı. Bundan sonra Domino sadece işine aşık olmakla kalmadı, aynı zamanda aynı işi yapan arkadaşlarına da aşık oldu ve onlar Domino’nun ailesi oldular.















Film izle...

Yatak Odası Komedisi Türkçe Dublaj izLe

Yatak Odası Komedisi
imdb notu:6.6/10
Puanı:5.9/10
Yapım:2007 Kanada
Tür:+18, Gençlik, Komedi
Yönetmen:Martin Gero
Süre:1 saat 30 dakikadır.
Başrollerde:Aaron Abrams ,Carly Pope ,Kristin Booth ,Josh Dean ,Sonja Bennett ,Josh Cooke ,Diora Baird.

İlişkiler ve cinsellik üzerine olan ve yetişkin ziyaretçilerimize göre(+18) olan bir film. Birbirinden farklı beş çiftin yaşadıkları cinsellik ve yatak odları anlatılıyor. Filmde son günlerde gündemden hiç düşmeyen güzel yıldız Diora Baird‘de var. Konusu ile filmimiz cinsellik üzerine yapılan espriler ile güzel bir komedi filmi aynı zamanda.












Film izle...

Watchmen Film izLe

Wathmen
Yapım:2008 ABD, İngiltere

Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Macera

Yönetmen:Zack Snyder Senaryo:Alex Tse, David Hayter

Başrol oyuncuları:Patrick Wilson Carla Gugino Jeffrey Dean Morgan Malin Akerman Matthew Goode

Senaryo (Kitap):Alan Moore, Dave Gibbons

Yapımcı:Lloyd Levin, Lawrence Gordon, Deborah Snyder

Görüntü Yönetmeni:Larry Fong

Müzik:Tyler Bates

Süre:2 saat 43 dk

Gösterim Tarihi:06 Mart 2009 (Türkiye)

+18 almasını en önemli sebebi konuda da dediği gibi komedyenin katledilmesi sitesindeki ikinci fragmanda komedyenin gülen sarı rozetinin üstüne kan damlıyordu.Bence filmdeki birçok sahne şiddet içeriyordu ama bence o kadar aşırı şiddet içeren sahneler yoktu.Ben çok merak ediyorum ama dvd de sinamanın tadını vermiyor keşke yaş artısı +18 değilde 18 yaşından küçükler bir büyükle girebilir olsaydı.ama fragmandaki şarkı superdi adını bilen varsa benim panoma yazar mı?
















Film izle...

Aile Babası Online izLe

Aile Babası
Gösterim tarihi: 09 Şubat 2001
Filmizle puanı: 7.3/10
IMDB puanı: 6.6/10
Yapım: 2000
Oyuncular: Nicolas Cage, Don Cheadle, Amber Valletta, Téa Leoni, Jeremy Piven, Makenzie Vega, Saul Rubinek, Jake Milkovich, Josef Sommer, Ruth Williamson
Tür: Aile, Dram, Fantastik, Komedi
Senaryo: David Weissman, David Diamond
Yönetmen: Brett Ratner
















Film izle...

Kayıp Armağan Filmi izLe

Kayıp Armağan
Kayıp Armağan 2009 Türkiye yapımı 3 boyutlu bir animasyon filmidir. Filmin seslendirmesini yapan oyuncular arasında dikkat çeken çok önemli biri var. Son zamanların en çok izlenen dizileri arasında olan Ezel dizisi dayısı Tuncel Kurtiz bulunmaktadır. Konuşma tarzı, ses tonu ve fiziği ile insanların beğenisi arasında olan Tuncel Kurtiz sinema dünyasında büyük adımlar atmaktadır. BBC Life belgeselininde seslendirmesini yapan Tuncel Kurtiz daha birçok projeye imza atmıştır.

Gösterim tarihi: Yok
Filmizle puanı: 6.7/10
IMDB puanı: Gösterime girmemiş
Yapım: 2009
Seslendirenler: Tuncel Kurtiz, Ali Poyrazoğlu, Pelin Batu, Engin Alkan, Emrah Elçiboğa
Tür: 3 Boyutlu, Animasyon
Senaryo: Cemal Hünal
Yönetmen: Kerem Sami Hünal









Film izle...

Babam ve Oğlum Filmini izLe

Babam ve Oğlum
1980 darbesinde annesini kaybeden küçük Deniz(babası o dönemde bir çok erkek çocuğa verilen ismi koymuş)yedi yıl sonra hiç görmediği dedesinin Ege’deki çiftliğine doğru bir yolculuğa çıkar. Deniz’in dedesini hiç görmemesinin nedeni dedesiyle babasının yıllardır küs oluşudur. Hüseyin Efendi (Çetin Tekindor)okumaya diye gönderdiği oğlunun politik olaylara karıştığını öğrenince onu evlatlıktan silmiştir çünkü.Sadık’ın her şeye rağmen baba evine geri dönüşünün nedeni Deniz’den ayrılmak zorunda oluşudur; küçük oğlunu babasına emanet edecektir. Kelimenin tam anlamıyla Deniz bu çiftlikte hafif tatlı kaçık bir ailenin ortasında bulur kendini. Evin yanaşmaları,küs teyze(Şerif Sezer), traktör kullanan ve telsizle konuşan müthiş bir babaanne(Hümeyra), bileğinden boğazına kadar bilezikle dolaşan gelin Hanife (Binnur Kaya) ve saf bir amca (Yetkin Dikinciler).Düşünsenize hepsi bağırarak ve hep bir ağızdan konuşuyor. Sadık Uğruna savaştığı bir Türkiye’ye ve terk ettiği sevgilisiyle ve kendiyle kasabada yüzleşirken; çocuk, dedesinin ve babasının arasındaki tüm buzları eritecektir.

Gösterim tarihi: 18 Kasım 2005
Filmizle puanı: 7.1/10
IMDB puanı: 8.8/10
Yapım: 2005
Oyuncular: Binnur Kaya, Özge Özberk, Çetin Tekindor, Tuba Büyüküstün, Fikret Kuşkan, Yetkin Dikinciler, Hümeyra Akbay, Halit Ergenç, Şerif Sezer, Erdal Tosun, Ege Tanman, Mahmut Gökgöz, Bilge Şen, Nergis Çorakçı, Can Senozan
Tür: Aile, Dram, Politik
Senaryo: Çağan Irmak
Yönetmen: Çağan Irmak














Film izle...

Aşçı Fare Full izLe

Aşçı Fare
Çocuklar! Yine sizleri düşündük ve mükemmel bir animasyon filmi yayınladık. Filmde; Ramy adındaki farenin tek hayali,birgün ünlü bir Fransız aşçı olmaktır. Bunun için herşeyi göze alan Ramy,kendini tesadüfen Paris’in ünlü bir restoranında bulur. Bir mutfakta istenmeyecek şeylerin basında gelmesine ragmen Ramy,pes etmez ve yaptıgı birbirinden leziz yemeklerle kendini kabul ettirmeye çalısır.

Gösterim tarihi: Yok
Filmizle puanı: 7.1/10
IMDB puanı: 8.1/10
Yapım: 2007
Oyuncular: Patton Oswalt,Ian Holm,Lou Romano,Brian Dennehy,Peter Sohn,Peter O’Toole
Tür: Animasyon, Komedi, Aile, Fantastik
Senaryo: Brad Bird, Jim Capobianco, Jan Pinkava
Yönetmen: Brad Bird, Jan Pinkava














Film izle...

23 Numara Film izLe

23 Numara
Gösterim tarihi: 02 Mart 2007
Filmizle puanı: 6.3/10
IMDB puanı: 6.2/10
Yapım: 2007
Oyuncular: Jim Carrey, Logan Lerman, Rhona Mitra, Lynn Collins, Virginia Madsen, Mark Pellegrino, Danny Huston, Paul Butcher, Patricia Belcher, Michelle Arthur, Shannon Gayle, Ed Lauter, Lesli Margherita, Maile Flanagan, Tom Lenk, Bob Zmuda, Bud Cort, Chris Lajoie, Coier Amerson, Corey Stoll, David Stifel, Donna G. Earley, Eddie Rouse, Helen Jordan, Jennifer Lee Grafton, John Fink, Julie Remala, Ka’ramuu Kush, Kerry Hoyt, Michael Hurley, Rudolph Willrich, Susan Kitchen, Tara Karsian, Troy Kotsur, Walter Soo Hoo
Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Psikolojik
Senaryo: Fernley Phillips
Yönetmen: Joel Schumacher














Film izle...

8 Mil Online izLe

8 MiL
Gösterim tarihi: 14 Şubat 2003
Filmizle puanı: 5.6/10
IMDB puanı: 6.7/10
Yapım: 2002
Oyuncular: Eminem, Brittany Murphy, Kim Basinger, Taryn Manning, Brandon T. Jackson, Xzibit , Mekhi Phifer, Michael Shannon, Eugene Byrd, Proof, Omar Benson Miller, Evan Jones, Malik Barnhardt, Abdul Salaam El Razzac, Chloe Greenfield, Dave Daniels, De\’angelo Wilson, Dj Head, Jason Jarchow, Karin Dicker, Larry Hudson, Mike Bell, Nashawn \’ox\’ Breedlove, Sara Stokes
Tür: Biyografi, Dram, Gençlik, Müzikal
Senaryo: Scott Silver
Yönetmen: Curtis Hanson


Eminem’in Jimmy Smith , Jr karakterini oynadığı film izle nmeye değer. Nerde ve nasılız hiç farketmez. Ben yada sen kimsin bunun da hiçbir önemi yok. Beni ve sizi kuşatan sınırlar mevcut. Bu sınırların bazıları gerçektir bazıları ise sanaldır. Kimimiz bu sınırların içerisinde istekli yaşar. Kimimiz ise bu sınırlar içerisinde durmak için zorunludur. Bazıları ise sınır felan tanımayıp bu sınırları parçalayıp aşmak isterler. Bu bazıları için sınırın ne kadar korkutucu ve ürpertici olduğu onlar için önemli değildir. Bu film ise hepimizin yaşam biçimini belirleyen sınırların portresi çizilirken genç bir insanın bu sınırları yok etme cesareti ve gücünü kendisinde bulma hikayesi anlatılmaktadır. 2. Yorum: Detroit’in arka sokaklarında hip-hop gençler için kendini ifade etmenin tek yoludur.Ailelerinin yokluğunda Jimmy ve arkadaşları, karizmatik Future, hayalperest Sol, DJ Iz ve Cheddar Bob kendi ailelerini oluşturmuşlardı.Detroit’in sokaklarında yaşamak bile zorken Jimmy’nin en iyi rapçiler arasından sıyrılıp başarıya ulaşması hiç de kolay olmayacaktır.
















Film izle...

Caroline Erotik Lezbiyen Pornosu izLe

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisininde Caroline karakteriyle dikkat çeken Wilma Elles'in (25) Almanya'da rol aldığı erotik bir film ortaya çıktı.


Film izle...

Panın Labirenti Online izLe

Panın Labirenti
Gösterim tarihi: 06 Nisan 2007
Filmizle puanı: 9.1/10
IMDB puanı: 8.4/10
Yapım: 2006
Oyuncular: Ivana Baquero, Maribel Verdu, Doug Jones, Ariadna Gil, Sergi López, Federico Luppi, Alex Angulo, Lina Mira, Roger Casamajor, Ana Sáez, César Vea, Chani Martín, Chema Ruiz, Chicho Campillo, Eduardo Aránega, Eusebio Lázaro, Fernando Albizu, Fernando Tielve, Francisco Vidal, Gonzalo Uriarte, Ivan Massagué, Íñigo Garcés, José Luis Torrijo, Juanjo Cucalón, Manolo Solo, María Jesús Gattoo, Mario Zorrilla, Mila Espiga, Milo Taboada, Pablo Adán, Pedro G. Marzo, Pepa Pedroche, Sebastián Haro
Tür: Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera, Savaş
Senaryo: Guillermo del Toro
Yönetmen: Guillermo del Toro














Film izle...

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle