Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Domino Film izLe

Domino
Gösterim tarihi: 23 Haziran 2006
Filmizle puanı: 6.2/10
IMDB puanı: 5.9/10
Yapım: 2005
Oyuncular: Keira Knightley, Lucy Liu, Christopher Walken, Mickey Rourke, Mena Suvari, Jacqueline Bisset, Edgar Ramirez, Lili Mirojnick
Tür: Aksiyon, Biyografi, Dram, Gerilim, Suç
Senaryo: Richard Kelly, Steve Barancik
Yönetmen: Tony Scott


Kefaret, Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu başrol oyuncularından Keira Knightley 2005 yılında Fransa’da oyunculuk yaptığı Domino filminde de yer almaktadır. Ayrıca unutmamamız gereken isimlerden biriside Morgan Freeman ile Şanslı Slevin filminde birleşen aynı zamanda Şangaylı Kovboy, Tinker Bell ve Peri Kurtaran, Aşk Dedektifi ve Şifre Çözücü filmleri oyuncusu Lucy Liu’dur. Filmi özetlemek gerekirse Ünlü bir aktör olan Lawrece Harvey ve model Sophie Wynn’ın kızı olan Domino Harvey, varlık ve refah içinde dünyaya geldi ama bu hayat tarzı onun ilgisini çekmiyordu. Küçük yaşlarında bile, jet sosyetenin yaşam tarzına karşı çıktı. Hassas bir dönem olan sekiz yaşında, Domino çok sevdiği babasını kaybetti ve annesi, iyi bir eğitim alması için onu yatılı okula gönderdi. Ama bu vahşi çocuğu eğitmek için, bu hiç de iyi bir karar değildi. Sonuçta kimse Domino’nun ateşli doğasını bastıramadı. Ne arkadaşlıklar, ne okul ne de annesinin yüksek sosyetesi.
Kendi çılgın hayatına kısa bir süre modellik yaparak ara verdi. Ve bir gün, istekli ödül avcıları arayan kişilerin verdiği bir seminerle birlikte, heyecana duyduğu susuzluğu dindirme fırsatı yakaladı. Bundan sonra Domino sadece işine aşık olmakla kalmadı, aynı zamanda aynı işi yapan arkadaşlarına da aşık oldu ve onlar Domino’nun ailesi oldular.














Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

1 film yorumu:

Adsız dedi ki...

Filmin tüm partları güncellendi.

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle