Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Tek Başına Filmini izLe

Gösterim tarihi: 21 Ekim 2005
Filmizle puanı: 6.7/10
IMDB puanı: 7.2/10
Yapım: 2005
Oyuncular: Charlize Theron, Amber Heard, Sean Bean, Michelle Monaghan, Woody Harrelson, Jeremy Renner, Sissy Spacek, Frances McDormand, Richard Jenkins, Brad William Henke, Cole Williams, Linda Emond, Jillian Armenante, Elle Peterson, James Cada, John Aylward, Rusty Schwimmer, Thomas Curtis
Tür: Dram
Senaryo: Clara Bingham, Michael Seitzman, Laura Leedy
Yönetmen: Niki Caro
Charlize Theron‘un en güzel filmlerinden biriside The Road filmidir. Ardından da Tek Başına (North Country) filmi gelir. 2005 yapımı olan bu film oldukça ilgi gördü ve ilgisini puanlamasına yansıttı. Charlize Theron kendi güzelliğiyle ve filmdeki ismi Josey Aimes’in oyunculuğuyla izleyenlerini büyülüyor. Cinsel taciz gerçekleşiyor ve bu dava o bölgeyi değil tüm dünyayı sarsıyor. Josey Aimes’in hayattan fazla beklentisi yoktur. Onun amacı aç kalmamak ve çocuklarına iyi bakabilmektedir. Bunun içinde iyi bir iş olması gerekir. Ama onun yaşadıkları ve hayatta önüne gelenler sadece taciz, küçük görülme, tehdit ve saldırılardır. Patronu ise, anlayışsız,duygusuz ve bencil insanın tekidir. Patronu Josey’e yaşadıklarını erkek gibi karşılamasını bekler. Ama Josey aksine bir insan gibi karşılar ve bunun için karşı savaş açar.. Zorluklara karşı göğüs germesi, direnmesi, mücadele edilmesi için gerekli umudu veren gerçek hayat hikayesinden uyarlanmış bir filmdir.







Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

0 film yorumu:

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle