Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Kardeşimden Sonra Full izLe

Gösterim tarihi: 24 Eylül 2010
Filmizle puanı: 6.3/10
IMDB puanı: 5.5/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Zac Efron, Amanda Crew, Ray Liotta, Kim Basinger, Chris Massoglia, Augustus Prew, Charlie Tahan, Tegan Moss, Julia Maxwell, Donal Logue, Jesse Wheeler, Marci T. House, Brenna Obrien, Dave Franco, Matt Ward, Paul Duchart, Paul Chevreau
Tür: Dram, Fantastik, Romantik
Senaryo: James Schamus, Lewis Colick, Craig Pearce
Yönetmen: Burr Steers
Alternatif İsim: Charlie St. Cloud, Siempre A Mí Lado


Başarılı filmlerde yer alan Amanda Crew ve Zac Efron bu filmde başrolleri paylaşıyor. Charlie, erkek kardeşi Sam’in ölümünü bir türlü atlatamamaktadır. Onun ölümünden duyduğu suçluluk duygusu, Charlie’yi kardeşine en yakın olacağı mekana götürür. Charlie, yasını bundan böyle mezarlıkta çalışarak atlatacaktır. Kader onu mucizenin gerçekleşeceği yere kendi ayakları ile götürmüştür, Charlie kardeşi Sam ile yeniden karşılaşır.

Her gece mezarlıkta Sam ile buluşan Charlie’nin hayatına Tess’in girmesi, tüm dengeleri değiştirecektir. Charlie ya gerçek hayatı seçecek ya da kardeşi Sam ile fantastik dünyasında yaşamayı tercih edecektir.












Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

1 film yorumu:

kardeşimden sonra full izle dedi ki...

Filmi izledikten sonra yorum yaparsanız seviniriz.

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle