Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Çılgın Kardeşler Online izLe

Gösterim tarihi: 09 Aralık 2005
Filmizle puanı: 6.2/10
IMDB puanı: 5.9/10
Yapım: 2005
Oyuncular: Matt Damon, Heath Ledger, Monica Bellucci, Lena Headey, Peter Stormare, Mackenzie Crook, Jonathan Pryce, Laura Greenwood, Richard Ridings, Anna Rust, Bruce Macewen, Drahomira Fialkova, Frantisek Velecký, Hanus Bor, Harry Gilliam, Jan Unger, Jeremy Robson, Josef Vajnar, Josef Pepa Nos, Julian Bleach, Martin Hofmann, Milan Gargula, Miroslav Táborský, Nigel Pilkington, Ota Filip, Radim Kalvoda, Roger Ashton-griffiths, Rudolf Pellar, Tomás Hanák, Václav Chalupa
Tür: Fantastik, Gerilim, Komedi, Macera
Senaryo: Ehren Kruger
Yönetmen: Terry Gilliam

Matt Damon filmlerini unutmamız imkansız. Yağmurcu, Köstebek, Son Ültimatom, Yeşil Bölge, Er Ryan’ı Kurtarmak filmleriyle ismini unutturmayan aktör bu filmdede becerikli oyunculuğunu sergilemiş gözüküyor. Unutulmaz masalların iki yaratıcısı Jacob ve Wilhelm; ya da Jake ve Will. Masalla gerçeğin iç içe geçtiği filmde, iki çılgın kardeş hem köyden köye dolaşarak folk öyküleri derliyor hem de doğaüstü olaylarla başı dertte olan köylülere yardım ediyorlar. İki kafadar bir gün gerçek bir cadıyla karşılaşır ve tüm hünerlerini ve bilgilerini konuşturmak zorunda kalırlar.











Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

1 film yorumu:

çılgın kardeşler online izle dedi ki...

Filmi izledikten sonra yorum eklerseniz seviniriz.

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle