Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Ay Lav Yu Online izLe

Gösterim tarihi: 12 Mart 2010
Filmizle Puanı: 5.4/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Fadik Sevin Atasoy, Sermiyan Midyat, Steve Guttenberg, Ayşenil Şamlıoğlu, Mariel Hemingway
Tür: Komedi, Politik
Senaryo: Sermiyan Midyat
Yönetmen: Sermiyan Midyat


Film izLe Sırat izLe
Tinne Köyü’nün muhtarı olan Yusuf Ağa 100 yılı aşkın yaşadıkları, fakat resmi olarak kaydı bulunmayan topraklarını tanıtmak ve devlete açılmak için devamlı devlet büyüklerine mektuplar yazmaktadır. Tinne Köyü’nün bir kimliğe sahip olması, resmiyete kavuşması Yusuf Ağa’nın en büyük hayalidir. Oğlu İbrahim’i de sırf bu amaç uğruna, okuyup büyüysün, kimlik sahibi olup Tinne’yi var etsin diye bir cami avlusu yerine fakülte avlusuna bırakmıştır. Yusuf Ağa’nın imdadına yetişen Papaz Hana, İbrahim’i nüfusuna geçirmiş ve kimlik sahibi olmasını sağlamıştır.
İbrahim 30 yaşına gelmiş, askerliğini yapmış ve artık köyüne geri dönmüştür. Köyün tek resmi kimlik sahibi olan ve tek umudu olan İbrahim, köyüne dönmüştür dönmesine de beraberinde bir dolu sürprizi de getirmiştir. Tinne’nin umudu okumuş Ibrahim aşık olduğu Jessica ile Türk Devleti’nin resmi olarak tanımadığı Tinne Köyünde yaşamaya başlayacaklardır.









Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

0 film yorumu:

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle