Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Memlekette Demokrasi Var Filmi izLe

Gösterim tarihi: 03 Aralık 2010
Filmizle puanı: 6.6/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Engin Günaydın, Şafak Sezer, Tamer Karadağlı, Müjdat Gezen, Sümer Tilmaç, Gülçin Santırcıoğlu, Ali Tutal, Nejat Birecik, Ilker Ayrik, Mustafa Şen, Erdem Baş, Erdoğan Tuncel, Başak üstündağ, Emrah Kolukısa, Ercan Bostancıoğlu, Erkan üçüncü, İlhan Daner, Sinem Ergin, Yakup Konca, Yaşar Uzel
Tür: Komedi, Politik, Tarih
Senaryo: Süleyman Nebioğlu
Yönetmen: Süleyman Nebioğlu

Komedi ve Politika konulu 2010 yapımı Memlekette Demokrasi Var, en kaliteli oyuncular seçilerek dizayn edilmiştir. Yılların oyuncusu Müjdat Gezen, Denizden Gelen filminde yer alan Sümer Tilmaç, ünlü komedyen Şafak Sezer, Vavien ve Takva filmi oyuncusu, aynı zamanda Avrupa Yakası dizisi oyuncusu Engin Günaydın ve Tamer Karadağlı‘nın yer aldığı film çoğu sinemasever tarafından beğenilerek izlenildi. Adnan Menderes’i Yassıada’dan kurtarmaya kalkan bir delinin maceraları anlatılıyor. Deli Baradan, 100 bin çöp kibrit bulup bomba yapacak ve bir denizaltı dehlizinden geçerek bombayı Yassıada’da patlatacaktır. O kargaşada Menderes aynı dehlizden kaçacaktır.





Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

1 film yorumu:

memlekette demokrasi var filmi izle dedi ki...

Memlekette Demokrasi var filmi sitemize eklendi. Lütfen filmi izleyince kısa da olsa bir yorum bırakın. İyi seyirler...

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle