Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Hayatı Yakala Online izLe

Gösterim tarihi: 23 Mart 2007
Filmizle puanı: 6.9/10
IMDB puanı: 7.8/10
Yapım: 2007
Oyuncular: Adam Sandler, Liv Tyler, Don Cheadle, Saffron Burrows,Jada Pinkett Smith , Donald Sutherland, Ted Raimi, B.j. Novak, Mike Binder, Denise Dowse, Melinda Dillon, Anthony Chisholm, Camille Lache Smith, Harris Peet, Imani Hakim, Jessica Golden, Jonathan Banks, Molly Binder, Paul Butler, Paula Newsome, Rae Allen, Robert Klein, Tommy Nohilly
Tür: Dram
Senaryo: Mike Binder
Yönetmen: Mike Binder

11 Eylül saldırısını konusu geçen filmlerin sayısı gittikçe artmaya başladı. Bu olaya benzeyen bir diğer filmde Remember Me filmidir. Remember Me filminin son sahnesinde 11 Eylül saldırısına ilişkin konu geçmişti ve film bu olaya bağlanmıştı. Bu filmde ise Charlie Fineman (Adam Sandler) saldırıda eşini ve çocuklarını kaybediyor.
Ardından olayın travmasını atlatabilmek için uğraş gösteriyor. Mutlu ve huzurlu bir ailesi ve işi varken tek ve işsiz kalmıştır. Harcadığı tüm vakitler değersizdir. Bu kötü gününde onun yanında olan eski bir sınıf arkadaşıdır. Eski sınıf arkadaşının ismi Alan Johnson‘dur (Don Cheadle). Arkadaşı onun tüm negatif hareketlerini yaşadığı olay sebebiyle normal karşılayıp üstten almaktadır. Charlie’nin yeniden hayata olumlu bakması için arkadaşı ona destek çıkacaktır.







Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

0 film yorumu:

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle