Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Gece Servisi izLe

Gösterim tarihi: 08 Mart 2008
Filmizle.com.tr puanı: 6.3/10
IMDB puanı: 5.7/10
Yapım: 2008
Oyuncular: Peyton List, Cameron Goodman, Tony Curran, Tom Kemp, Cullen Douglas, Dave Power, Jackie Cowls, James Snyder, James Ryen, Jen Alison Lewis, Kaylan Tracey, Michael Demello, Roy Souza, Skip Shea
Tür: Gerilim, Korku, Macera
Senaryo: Edward Anderson
Yönetmen: Edward Anderson

Klasik bir hafta sonu tatiline giden Mel (Peyton List) ve Jules (Cameron Goodman) geri dönüş yolundadırlar. Havalanında ceplerinde para yok ve şiddetli yapmur altında ıslanarak mahsur kalırlar. Ve o korkunç yağmurda evlerine havaalanının otobüsü ile dönebileceklerini zannederler. Otobüse binen iki genç kız yağmurun etkisiyle sırılsıklamlardır ve kendilerinden nefret ederler. Bindikleri otobüsün şoförü ise onlara kendini yardımsever biri olarak gösterir. Belki de öyledir. Yol süresinde iki genç kız kendilerini gittikçe karanlaşan ve derinleşen bir korku tüneli içinde bulurlar. Genç kızlar olacaklardan habersiz bir şekilde yolun bitmesini beklerler. Fakat yolun bitmesini bekleme yerine hayatta kalmayı bekleyeceklerdir.






Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

0 film yorumu:

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle