Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Sesini Duyur Online Film izLe

Sesini Duyur
Güzel ve seksi aktiris Hilary Duff‘ın başrolünde oynadığı film’de şarkıcı olmak isteyen hatta çok çok çok başarı ve populerlik isteyen bir gencin tüm istek arzu ve çabaları karşısında başına gelen bir kaç kötü olay sonrası hayallarinin peşinden koşamayacak hale gelmesi ve içine düştüğü psikolojik karamsarlık durumu anlatıkmaktadır. Babası bir şarkıcı olmasına karşıdır Hilary’nin ve bu yetmezmiş gibi bir de erkek kardeşinin ölümüyle yıkılmıştır. Hilary için sonun başlangıcı olacak bir dönemde çok ünlü birisinden burs alır ve nihayet hayallerini gerçekleştirmeye yaklaşmıştır. Bir akrabasının evinde kaldığını babasına söylemiş ve hayallerinin peşinden yelken açmıştır. İyi bir okulda ders almaya da başlamıştır. Herşey yolundadır ve mutlu aşk dolu günler onu beklemektedir herşeye rağmen babasıyla sorunları devam etmektedir.

Gösterim tarihi: 08 Eylül 2004
Filmizle.com.tr Puanı: 5.9/10
IMDB puanı: 5.2/10
Yapım: 2004
Oyuncular: Hilary Duff, Oliver James, Kat Dennings, John Corbett, Johnny Lewis, Dana Davis, Jason Ritter, Rebecca De Mornay, Rita Wilson, Dana Dewis, David Keith, T.j. Thyne, Marshall Manesh, Sean McNamara, Adam Gontier, Barry Stock, Brad Walst, Carly Reeves, Christopher Mauldin, Davida Williams, Fred Meyers, Gibby Brand, James Avery, John Gipson, Josh Kuhn, Lauren C. Mayhew, Lindsay Roth, Michael Marchand, Mitch Rotter, Neil Sanderson, Portis Hershey, Raquel C. Rischard, Robert Trebor, Seis Cuerdas, Shauney Baby, Steven T. Palmer, Steven Gridley
Tür: Dram, Gençlik, Romantik
Senaryo: Mitch Rotter, Sam Schreiber
Yönetmen: Sean McNamara













Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

1 film yorumu:

Adsız dedi ki...

Film hakkındaki fikirlerinizi yazarsanız seviniriz.

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle