Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Ölüm Sessizliği Film izLe

Ölüm Sessizliği
Mary Shaw’ın faili meçhul bir cinayete kurban gitmesinin ardından Ravens Fair’in bu küçük kasabası korkunç, bilinmeyen bir takım ölümlerle sarsılmaya başlar. Mary Shaw cinayetine dair teoriler artarken, kasabaya cinayeti aydınlatmak üzere bir dedektif gelir. Kasaba halkı bu esrarengiz yabancının karısının da vahşice öldürüldüğünü öğrenir.
2.Yorum: Testere’nin yaratıcıları yepyeni bir gerilimle ekranlarımıza konuk oluyor. Mary Shaw’ın faili meçhul bir cinayete kurban gitmesinin ardından Ravens Fair’in bu küçük kasabası korkunç, bilinmeyen bir takım ölümlerle sarsılmaya başlar. Derken Mary Shaw’ın korkunç efsanesinin ardındaki gerçekleri ve neden onu gördüğünde asla çığlık atmaman gerektiğini çözmek üzere vahşice katledilen bir kadının kocası kasabaya gelir.

Gösterim tarihi: 16 Mart 2007
Filmizle puanı: 6.2/10
IMDB puanı: 6.0/10
Yapım: 2007
Oyuncular: Donnie Wahlberg, Amber Valletta, Ryan Kwanten, Bob Gunton, Laura Regan, Michael Fairman, Enn Reitel, Austin Majors, David Talbot, Dmitry Chepovetsky, Judith Roberts, Keir Gilchrist, Shelley Peterson, Steve Adams, Steven Taylor
Tür: Gerilim, Gizem, Korku
Senaryo: Leigh Whannell, James Wan
Yönetmen: James Wan











Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

1 film yorumu:

Adsız dedi ki...

Film hakkındaki fikirlerinizi lütfen paylaşın

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle