Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Animal Kingdom Film izLe

Animal Kingdom
İzleyici tarafından filmin özgünlüğüne hayran olunucak şekilde yazılan film ımdb tarafından yüksek puan almasıylada dikkat çekiyor. Yeni aktör James Frecheville bu drama ana karakter olarak büyük bir performans veriyor. Güçlü oyunculuk ve çok yetenekli bir şekilde deneyim onun yokluğuna rağmen kaybolur ve iki dünya arasında kalır ve sorunlu gencin karakterini canlandırır. Filmin gücü ruh hali ve atmosfer dehşet bi şekilde tasarlanmış. Josh organize suça karışmış bir ailenin içinde yaşayan bir gençtir. Josh’u tüm tanıdıkları J ismi ile çağırmaktadır ve 17 yaşındadır. Aileyi takip eden dedektif, Josh’u bu kurtlar sofrasından kurtarabileceğini düşünür. Fakat kurtarabilecek midir ?

Gösterim tarihi: 13 Ağustos 2010
Filmizle puanı: 6.1/10
IMDB puanı: 7.8/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Guy Pearce, Luke Ford, Joel Edgerton, Ben Mendelsohn, Susan Prior, Anna Lise Phillips, Chris Weir, Clayton Jacobson, Jacki Weaver, Josh Helman, Justin Rosniak, Kieran Darcy-smith
Tür: Dram, Suç
Senaryo: David Michôd
Yönetmen: David Michôd













Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

1 film yorumu:

Adsız dedi ki...

İzledikten sonra yorum eklerseniz seviniriz.

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle