Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Para asla uyumaz online izle

Para asla uyumaz
Sinemalar.com Puanı:film henüz vizyona girmemişYapım:2010 ~ ABD Tür:Dram Yönetmen:Oliver Stone Oyuncular:Shia LaBeouf, Michael Douglas, Charlie Sheen, Susan Sarandon, Carey Mulligan, Josh Brolin, Vanessa Ferlito, Frank Langella, Julianne Michelle, Natalie Morales, Chuck Pfeiffer, Courtney Mckeon, John Bedford Lloyd, Keith Middlebrook, Nouriel Roubini, Sarah-jane Casey Senaryo:Oliver Stone, Stephen Schiff, Stanley Weiser, Allan Loeb Senaryo (Kitap):Bryan Burrough Yapımcı:Michael Douglas, Oliver Stone, Eric Kopeloff, Edward R. Pressman Görüntü Yönetmeni:Rodrigo Prieto Müzik:Craig Armstrong Filmin Websitesi:www.wallstreetmoneyneversleeps.comSüre:2 saat 7 dkGösterim Tarihi:24 Eylül 2010 (Türkiye)
diğer ülkeler...

Filmin özeti: Dünya küresel bir ekonomik krizle çalkalanmaktadır. Genç bir Wall Street yatırımcısı kötü bir durumda kalmış eski bir Wall Street uzmanıyla iki aşamalı bir görev için anlaşır. Gelmekte gözüken finansal çöküş öncesi finansal çevreleri bundan haberdar etmek ve bu genç yatırımcının akıl hocasının ölümünden kimin sorumlu olduğunu bulmak..


Borsa: Para Asla Uyumaz
















Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

1 film yorumu:

para asla uyumaz online izle dedi ki...

Lütfen film izledikten sonra yorum yazın. Şimdiden teşekkürler...

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle