Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Arthur Maltazar'ın İntikamı Film İzle

Arthur maltazar'ın intikamı film izle
Arthur son derece antipatiktir çünkü önümüzdeki gece ayın onuncu evresini görecektir. Buda onun nihayet Minimoyların bölgesine geri gelmesi ve Selenia ile buluşması manasına geliyor. Bu arada Minimoylar Arthur’un şerefine, haysiyetine bir şölen planlamaktadırlar. Yaşı oldukça küçük olan prenses ise güllerle donatılmış olan kıyafetini giymiş. Arthur’un peder ise büyükannenin evindeki tatil günlerini yarıda kestiklerini sabırsızlıkla söylemek için bu günü tercih ederler. Tam ayrılmanın eşiğindeyken, bir örümcek Arthur’un eline S.O.S. yazılı bir prinç tanesi koyar. Hiç kuşkusuz ki Selenia tehlikenin doruğundadır! Arthur hiç düşünmeden kızı kurtarmak için uygulamaya geçer. Bu da, tehlikeli geçitten geçmek, Max’in kelle koparan barına uğramak, Kröb’ün ordusu ile düello yapmak, Betameche’nin derisini fethetmek, farelerle, kurbağalarla, tüylü örümceklerle düelle yapmak manasına gelmekte. Arthur Minimoyların köyüne vardığında aslında hiç kimsenin yardım çağrısında bulunmadığını anlar.

Editör Furkan S. Yorumu

Oyuncu kalitesinin çok yüksek olduğu ve seslendirenler arasında 3 tane Türk olması ve bunların Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özkan Uğur olması bizide sevindirdi.

Filmizle.com.tr Puanı: 3.0/10
IMDB puanı: 4.9/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Freddie Highmore, Jimmy Fallon, Snoop Dogg, Mia Farrow, Asa Butterfield
Tür: Animasyon, Fantastik, Macera
Yönetmen: Luc Besson


1


2


3


4


5


Tüm kadın giyim markası fırsatları için tıklayın !


film izle | online film izle | bedava film izle

2 film yorumu:

Ayşegül dedi ki...

Sıradışı konusuyla büyüleyen fantastik bir film. Cem Yılmaz seslendirmesi ise ayrı bir güzellik katmış filme.. İzlenilesi bir film bence.

Adsız dedi ki...

film açılmıyor

Yorum Gönder

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle