Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Alucra da hayat nasıl ?

Alucra denilince akla ilk akla gelen "Alucra Turan bulutçu meslek yüksek okulu " olabiliyor. Bildiğiniz üzere 2009 yılında açılan meslek yüksek okulu bir çok şehirden öğrencilerin bu ilçeye gelmesine sebep oldu. Bu öğrencilerin bilgi birikimlerini paylaşabileceği , ilçe hakkında ve okul hakkında ki düşüncelerini rahatça söyleyebileceği bir internet sitesi oluşturulma kararı alındı ve bizlerde sizlere bu internet sitesi olan alucra.org u tanıtmak amacıyla bu yazıyı yazmaktayız. alucra.org açılalı pek fazla zaman olmamasına rağmen google arama motorunda yerini sağlamlaştırıak ilerlemeye devam ettiği gibi öğrenciler arasındada yaygınlaşarak duyulmaya devam etmektedir. eğer sizinde okul hakkında merak ettikleriniz veya okul hakkında söylemek istedikleriniz varsa bunu var olan internet sitesinden gerçekleştirebilrisiniz.

Film izle...

Ankara ve karadeniz türküleri videolarını izlemek istermisiniz

Ankara Yöresinde ve düğün,eğlencelerde Müzik tarzı olarak vazgeçilmeyen tek müzik tarzı*Ankara Havası dır.Birçok ankara sanatçıları, türkü,bozlak ve uzun havaların yer aldıgı*alanında tek bir site Ankarahavasi.com Açıldıgı Günden Bu Yana Çizgisinden Hiç Şaşamadan,*Hergün Gelişerek Büyümektedir.Karadeniz Yöresine ait olan bütün müzikleri ise Karadeniz Havaları adlı sitemizdegüncel video ve klipler ile sizlere sunulmuştur.öte yandan her kullanıcıya hitap edecek olan Video İzle adlı sitemiz ise7'den 70'e her kullanıcıya hitap eder.özetlersek ; ankara havaları ile ankara yöresine hityap ettik.*karadeniz havaları ile karadniz bölgesine hitap ettik video izle ile ise bütün herkese armagan ettik.

Film izle...

hürriyet ilan telefon

İşletmenize yeni bir çalışan almak istiyorsanız ve bulmakta zorlanıyorsanız en ekonomik yöntemi gazete eleman ilanı ver mektir. hürriyet ilan aracılığı ile eleman ilanlarınızı yayınlatmak için 444 19 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz. posta ilan eleman ilanlarınız için oldukça etkili bir gazetedir posta gazetesine ilanlarınızı yayınlatmak içinde 444 19 59 numaralı telefonu arayabilir veya posta ilan vermek linkine tıklayabilirsiniz.

Film izle...

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle