Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

Animal Kingdom Film izLe

Animal Kingdom
İzleyici tarafından filmin özgünlüğüne hayran olunucak şekilde yazılan film ımdb tarafından yüksek puan almasıylada dikkat çekiyor. Yeni aktör James Frecheville bu drama ana karakter olarak büyük bir performans veriyor. Güçlü oyunculuk ve çok yetenekli bir şekilde deneyim onun yokluğuna rağmen kaybolur ve iki dünya arasında kalır ve sorunlu gencin karakterini canlandırır. Filmin gücü ruh hali ve atmosfer dehşet bi şekilde tasarlanmış. Josh organize suça karışmış bir ailenin içinde yaşayan bir gençtir. Josh’u tüm tanıdıkları J ismi ile çağırmaktadır ve 17 yaşındadır. Aileyi takip eden dedektif, Josh’u bu kurtlar sofrasından kurtarabileceğini düşünür. Fakat kurtarabilecek midir ?

Gösterim tarihi: 13 Ağustos 2010
Filmizle puanı: 6.1/10
IMDB puanı: 7.8/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Guy Pearce, Luke Ford, Joel Edgerton, Ben Mendelsohn, Susan Prior, Anna Lise Phillips, Chris Weir, Clayton Jacobson, Jacki Weaver, Josh Helman, Justin Rosniak, Kieran Darcy-smith
Tür: Dram, Suç
Senaryo: David Michôd
Yönetmen: David Michôd














Film izle...

Vavien Filmi izLe

Vavien
Avrupa yakası dizisinden hatırladığımız Engin Günaydın bildiğiniz üzere en çok güldüren oyuncular arasındadır. 2009 Aralık ayında gösterime giren Binnur Kayacı gibi sanatçılarında yer aldığı Vavien filmi fazla duyulmasada kimi sinemacılar için üst düzey filmler içindeydi. Mutsuz hayatları olan Celal ( Engin Günaydın ) ve karısı ( Binnur Kaya ) kötü bir yaşam sürdürmektedir. Abisi ve Celal nerdeyse her gece pavyondadırlar. Sibel’in ( Güneş Berberoğlu ) Celal’e olan aşkı ortalığı karıştırmaktadır. Celalin karısına yabancı ülkeden babasından para gelmektedir. Bu paraları zamanla yüksek bir miktarda birikmektedir. Bu paranın kurtuluşu olduğunu düşünerek bir plân yapan Celal?i değişik anlayamayacağı sürprizler beklemektedir. Gerilim ve Komedinin birleştiği filmi izlemek için sinemayı değilde interneti kullanmanız daha mantıklı.
Her ne kadar Celal ile Avrupa Yakası’ndaki Burhan?ın bazı ortak noktaları var görünse de, ikisi de esasında bambaşka karakterler.
Bir söz de filmde Settar Tanrıöğen ile Neşet Ertaş’ın atışmasına. Sazı oldukça iyi çaldığını bildiğimiz Settar Tanrıöğen, Neşat Ertaş ile birlikte öyle güzel çalıyor ki, saz sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir sahne…

Filmizle puan: 5.9/10
Yapım: 2009
Oyuncular: Engin Günaydın, Binnur Kaya, İlker Aksum, Serra Yılmaz, Settar Tanrıöven
Tür: Komedi, Gerilim, Gizem
Yönetmen: Yağmur Taylan, Durul Taylan












Film izle...

Son Durak 4 izLe

Son Durak 4
imdb oylarıı:5.0/10
Yapım:2009 ABD
Tür:3 Boyutlu, Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku
Yönetmen:David R. Ellis
Süre:1 saat 22 dakika.
Vizyona Giriş Tarihi:28 Ağustos 2009
Başrollerdeki Oyuncular:Krista Allen, Bobby Campo, Shantel Vansanten, Haley Webb, Nick Zano.

Bu filmde Nick aynı anda ölecek olan 12 kişiyi aynı anda kurtarır fakat azrail bu kurtulanların peşini bırakmayacaktır. Kurtulan kişilerin başlarına daha felaket olaylar gelerek ölmeye başlayacaklardır. Müthiş bir senaryo ile karşımıza çıkan serinin 4. filmi. Kendine has özelliklerinden hiç bir şey kaybetmemiş. Kişilerin ölümleri gerçekten çok değişik ve etklileyici idi. Filmi izlerken aslında sonunda ne olacağını biliyorsunuz ama yinede keyif alıyorsunuz. Serinin diğer filmlerinden tek ayrılan özelliği sinemada üç boyutlu olarak izlenebilinmesiydi.














Film izle...

Son Durak 3 izLe

Son Durak 3
Tür : Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 28 Nisan 2006
Yönetmen : James Wong
Senaryo : Jeffrey Reddick , Glen Morgan , James Wong
Görüntü Yönetmeni : Robert McLachlan
Müzik : Shirley Walker
Yapım : 2006, ABD , 93 dk.

Oyuncular
Mary Elizabeth Winstead (Wendy Christensen) , Ryan Merriman (Kevin Fischer) , Amanda Crew (Julie Christensen) , Sam Easton (Frankie) , Chelan Simmons (Ashley) , Dustin Milligan (Marcus) , Gina Holden (Carrie Dreyer) , Patrick Gallagher (Colquitt)
İlkinin yapımcılarını fazlasıyla memnun eden başarısı ve ikincisinin ilkini aratmayan gerilim yüküyle Son Durak serisi de üçüncü durağına vardı.
Mezuniyet gecesi için düzenlenen eğlenceye katılmak üzere lunaparka giden Wendy, hız trenine bindikleri sırada hayalle gerçek arasında korkunç bir kabus görür. Birkaç dakika içinde eğlencenin zirvesini vadeden tren bir ölüm makinesine dönüşecektir.
Trenden inmek isteyen Wendy’e arkadaşı Kevin da katılır ancak gençler arasındaki tartışma uzayınca görevliler bir grubu trenden indirirler. Kendi aralarındaki kavgaya devam eden gençler az sonra arkadaşlarının ölümüne tanık olmaktan kaçamayacaklardır.
Hikayenin bundan sonrası seriden aşina olduğumuz biçimde devam ediyor ve gençlerle Azrail arasında korkunç bir düello başlıyor.




Film izle...

Son Durak 2 izLe

Son Durak 2
Tür : Macera / Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 15 Ağustos 2003
Yönetmen : David R. Ellis
Senaryo : Jeffrey Reddick , J. Mackye Gruber , Eric Bress
Görüntü Yönetmeni : Gary Capo
Müzik : Shirley Walker
Yapım : 2003, ABD , 90 dk.

Oyuncular
Ali Larter (Clear Rivers) , A.J. Cook (Kimberly Corman) , Michael Landes (Thomas Burke) , Terrence ‘T.C.’ Carson (Eugene Dix) , Keegan Connor Tracy (Kat) , Enid-Raye Adams (Dr. Kalarjian) , Sarah Hattingh (Hemşire)Â
Â
19 yaşındaki Kimberly Corman, arkadaşlarıyla birlikte Daytona Beach’e doğru bir yolculuğa çıkmıştır. İlk başlarda herşey yolunda gözükmektedir. Yola bakarak geçirecekleri ateşli saatlerin hayalini kurarlarken büyük bir kaza olur. Serinin bir önceki filmi Son Durak’taki gibi sadece bir avuç genç kazadan kurtulmayı başarır.
Kader, çok geçmeden karanlık ağlarını şanslı gençlerin başına örmeye başlar. Teker teker ölmekten kurtulmanın bir yolunu aramaya başlarlar. Fakat kaza geliyorum demez…
Son Durak’ın beklenmeyen başarısının ardından, konsepte yeni bir film daha katıldı. Bu filmin de ilkinin, izleyiciyi diken üstünde bırakan gerilimini, aratmadığı söyleniyor…




Film izle...

Son Durak 1 izLe

Son Durak 1 izLe
Tür : Gerilim
Gösterim Tarihi : 25 Ağustos 2000
Yönetmen : James Wong
Senaryo : James Wong , Glen Morgan , Jeffrey Reddick , Jeffrey Reddick
Görüntü Yönetmeni : Robert McLachlan
Müzik : Shirley Walker
Yapım : 2000, ABD , 97 dk.

Oyuncular
Devon Sawa , Kerr Smith , Daniel RoebuckÂ
Â
Ölümden kaçılmaz. Ölüm er ya da geç gelir ama Alex Browning’i öteki insanlardan ayıran en önemli özelliği Ölüm Meleği’nin ne zaman, nasıl ve nerede geleceğini bilmesidir.
Alex’e verilen bu ilahi armağan ilk kez okul arkadaşlarıyla birlikte Paris’e yapacağı bir uçak yolculuğu sırasında kendini gösterir. Yolcu kabinindeki yerini alıp kemerini bağladıktan sonra uçak tam kalkmak üzereyken ilk kez gaipten haber alma deneyimini yaşayan Alex, uçağın kalkıştan birkaç saniye sonra havada patlayacağını görür. Kaçınılmaz sonu önceden görerek paniğe kapılır ve herkesin uçaktan inmesini ister. Çıkan kargaşa sırasında Alex’in de içinde yer aldığı yedi kişi uçaktan zorla indirilir.


Havaalanının bekleme salonuna geri dönen Alex’in yanında Billy ve Tod adlı iki arkadaşı; onun uyarısına kulak vererek inen Clear adlı genç bir kadın; Alex’i destekledikleri için uçaktan atılan Carter adlı bir yolcuyla onun Terry adlı kız arkadaşı ve uçaktan inen öğrencilerin yanında gönüllü olarak kalmayı tercih eden öğretmen Bayan Lewton vardır. Bekleme salonundaki bu yedi kişi, kısa süre sonra Alex’in önsezisinin trajik bir şekilde doğru çıktığını görürler. Çünkü pistten kalkan uçak şiddetle patlayarak havada alev topuna dönüşmüştür.
Alex’in önsezileri doğru çıkmıştır ve yedi kişinin hayatı kurtulmuştur ama buna karşın kaza sonrasında suçluluk ve kuşku duygularından kurtulamaz. Bu arada başta FBI olmak üzere çeşitli kuruluşlar attığı her adımı yakından izlemeye başlarlar. Zaman içinde Alex’in düşünceleri değişmeye; ölümü kısa bir süre için yendiklerini, ancak kaçınılmaz kaderin bu yedi kişinin yapışmasının çok uzun sürmeyeceğine inanmaya başlar. Ancak ölümden kuyrtulan diğer altı kişi, onun ölüm teorisine inanmak istemez. Alex’in önsezileri bir kez daha doğru çıkar ve ölümü kısa süreliğine aldatmayı başaran yedi kişi birer birer kaderinin kurbanı olmaya başlar.



Film izle...

7 Kocalı Hürmüz Online izLe

7 Kocalı Hürmüz
Hürmüz (Nurgül Yeşilçay), değişik mesleklerden altı kişiyle evlenmiştir. Bu kocaların her birini haftanın bir günü ağırlamaktadır. Hepsinin her hafta gönüllerini hoş etmektedir. Fakat, Hürmüz’ün gönlü bunların hiç birinde değildir. Ne yazıkki onun gönlü berber eşinin dükkanında gördüğü doktordadır. Hürmüz basit yalanlardan birini uydurarak, hastalık ayağına yatıp doktoru evine çağırtır. Doktorunda gönlü boş değildir oda sevdalanır. Ve o günden sonra Hürmüz ve doktor, kendilerini karmaşık olduğu kadar, gülünç gelişmeler karşısında bulacaktır.

Gösterim tarihi: 20 Kasım 2009
Filmizle Puanı: 5.7/10
IMDB puanı: 6.3/10
Yapım: 2009
Oyuncular: Halit Akçatepe, Haluk Bilginer, Sarp Apak, Nurgül Yeşilçay, Gülse Birsel
Tür: Komedi, Müzikal, Romantik, Tarih
Senaryo: Gürsel Korat Sağlamöz
Yönetmen: Ezel Akay
















Film izle...

Prom Night Türkçe Dublaj izLe

prom night türkçe dublaj izle
Morgan Freeman,1997 sezonunda Mississipi’de bir okula fon açılması için teklif gönderir ancak teklif sürpriz bir şekilde kabul edilmez ve reddedilir.2008 yılında yeniden şansını dener ve bu sefer kabul edilir.Siyah ve beyaz ırkla ilgili birçok gerçek bulabileceğiniz izlenmeye değer bir belgesel konumunda güzel bir yapım. Yönetmenliğini ve senaristliğini Paul Saltzman yapıyor.

Filmizle puanı: 7.5/10
IMDB puanı: 7.4/10
Yapım: 2009
Tür: Belgesel
Senaryo: Paul Saltzman
Yönetmen: Paul Saltzman












Film izle...

Sex And The City 2 Filmini izLe

Sex And The City 2
Nikah masasında \”evet\” dedikten sonra neler olur? Dört arkadaşın hayatı her zaman diledikleri gibidir ama hayat sürprizleri de barındırmasaydı \”Sex and the City\” de olmazdı…bu sefer kızlarımız New York\’tan, dünyanın en lüks ve egzotik yerlerinden birine, partinin hiç sona ermediği, her köşesinde gizemler barındıran, büyüleyici bir maceraya doğru savrulurlar. Bu gezi, dört arkadaşın evlilik, annelik ve benzer durumların hayatlarına kattığı (ve çoğu zaman savaşmak zorunda kaldıkları) geleneksel rollerinden kaçmak için çok doğru bir zamanda çıkagelir.

Gösterim tarihi: 11 Haziran 2010
Yaş sınırı: 15+
Filmizle Puanı: 7.1/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Penélope Cruz
Tür: Komedi, Romantik
Senaryo: Michael Patrick King
Yönetmen: Michael Patrick King
















Film izle...

Cehenneme Bir Adım 2 izLe Türkçe Dublaj

Cehenneme 1 adım 2
Birinci serisi olan Cehenneme Bir Adım 1‘de mağaradan kurtulan Sarah (Shauna Macdonald) dışarı çıktığında içeride yaşadıklarını ilgili yerlere duyurmaktadır. O korkunç mağarada yaşadıklarını unutan Sarah hatırlamak için elinden geleni yapmaktadır. Mağarayı incelemeye karar veren bir grup bilim adamı yolu bilmedikleri için Sarah’ı alıp incelemeye giderler. Mağaraya girdiklerinde korku dolu anlar yaşayan bilim adamları ve Sarah tedirgin bir şekilde ilerlerler. Eskiden yaşadıklarını mağaraya girdiklerinde hatırlamaya başlayan Sarah tüm arkadaşlarının öldüğünü sanar fakat durum öle değildir. Filmin sonunda 3. serisini çıkarmaları için müthiş bir sahne yer alıyor ve buda bizi 3. filmi sabırsızlıkla beklememize neden oluyor.

Gösterim tarihi: 09 Nisan 2010
Filmizle Puanı: 7.5/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Natalie Jackson Mendoza, Nora-jane Noone, MyAnna Buring, Alex Reid, Joshua Dallas
Tür: Gerilim, Korku, Macera
Senaryo: James Mccarthy, James Watkins, J Blakeson
Yönetmen: Jon Harris












Film izle...

Babam ve Oğlum Online izLe

Babam ve Oğlum
1980 darbesinde annesini kaybeden küçük Deniz(babası o dönemde bir çok erkek çocuğa verilen ismi koymuş)yedi yıl sonra hiç görmediği dedesinin Ege’deki çiftliğine doğru bir yolculuğa çıkar. Deniz’in dedesini hiç görmemesinin nedeni dedesiyle babasının yıllardır küs oluşudur. Hüseyin Efendi (Çetin Tekindor)okumaya diye gönderdiği oğlunun politik olaylara karıştığını öğrenince onu evlatlıktan silmiştir çünkü.Sadık’ın her şeye rağmen baba evine geri dönüşünün nedeni Deniz’den ayrılmak zorunda oluşudur; küçük oğlunu babasına emanet edecektir. Kelimenin tam anlamıyla Deniz bu çiftlikte hafif tatlı kaçık bir ailenin ortasında bulur kendini. Evin yanaşmaları,küs teyze(Şerif Sezer), traktör kullanan ve telsizle konuşan müthiş bir babaanne(Hümeyra), bileğinden boğazına kadar bilezikle dolaşan gelin Hanife (Binnur Kaya) ve saf bir amca (Yetkin Dikinciler).Düşünsenize hepsi bağırarak ve hep bir ağızdan konuşuyor. Sadık Uğruna savaştığı bir Türkiye’ye ve terk ettiği sevgilisiyle ve kendiyle kasabada yüzleşirken; çocuk, dedesinin ve babasının arasındaki tüm buzları eritecektir.

Gösterim tarihi: 18 Kasım 2005
Filmizle puanı: 7.1/10
IMDB puanı: 8.8/10
Yapım: 2005
Oyuncular: Binnur Kaya, Özge Özberk, Çetin Tekindor, Tuba Büyüküstün, Fikret Kuşkan, Yetkin Dikinciler, Hümeyra Akbay, Halit Ergenç, Şerif Sezer, Erdal Tosun, Ege Tanman, Mahmut Gökgöz, Bilge Şen, Nergis Çorakçı, Can Senozan
Tür: Aile, Dram, Politik
Senaryo: Çağan Irmak
Yönetmen: Çağan Irmak














Film izle...

Splice Deney Filmi Online izLe

Splice - Deney
Clive ve Elsa, genetik mühendisliği dünyasının yıldızları olan iki bilim adamıdır. İkili, özellikle hayvan DNA’larını birleştirerek oluşturdukları yeni ve garip melez yaratıklarla yaptıkları çalışmalarıyla tanınmaktadır. Bu karizmatik çift, işin içine insan DNA’sını da karıştırarak yeni melezler oluşturmayı planlamaktadır. Çalışmalarını finanse eden ecza firması ise bu deneylerin kısa vadeli kârıyla ilgilenmektedir.
Clive ve Elsa deneylerini gizlice yürütür. Sonuç fiziksel ve ruhsal anlamda beklenmedik bir gelişme gösteren hayret verici bir yaratık olan DREN ’dir.. Dren, onların en vahşi hayallerinin ve daha da kötüsü en korkunç kabuslarının bile ötesindedir…

Gösterim tarihi: 22 Ocak 2010
Filmizle Puanı: 7.9/10
IMDB puanı: 6.4/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Adrien Brody, Sarah Polley, Delphine Chanéac, David Hewlett, Abigail Chu, Brandon Mcgibbon, Simona Maicanescu
Tür: Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Korku
Senaryo: Vincenzo Natali, Doug Taylor, Antoinette Terry Bryant
Yönetmen: Vincenzo Natali














Film izle...

The Quiet Film izLe

The Quiet Film izLe
Dot, dilsiz,sağır bir kızdır. Bununla birlikte acısı büyüktür. Çünkü babasını kaybetmiş gencecik bir kızdır. Bir aileye evlatlık olarak verilmiştir. Evin kızlarından biri ise Ninadır. Dot ile Nina bir takım sorunlar yaşar. Ailede çözülemeyen birtakım sorunlar vardır. Baba kızına taciz etmekte, annesi ise ilaç bağımlısı olarak hayatını sürdürmektedir. Nina ve Dot aralarına mesafe koymuşken annesi ve babasındaki bu sorunları farkedince yakınlaşma sürecine girerler. İki kız sorunların bitmesini beklerler.

Filmizle puanı: 6.2/10
IMDB puanı: 6.5/10
Yapım: 2005
Oyuncular: Elisha Cuthbert, Camilla Belle, Shawn Ashmore, David Gallagher, Martin Donovan, Shannon Marie
Tür: Dram, Gerilim
Senaryo: Jamie Babbit
Yönetmen: Jamie Babbit












Film izle...

Mistik Olay Full izLe

Mistik Olay
Federal hükümet tarafından uyarı yapılamadan aniden oluşan ve nedeni belli olmayan, çözülemeyen kanınızı donduracak ölümler meydana gelmektedir. Teknolojik deneylerde aksilikmi var? Yoksa yeni bir terorist saldırısımı ? Yada yeni bir şeytani toksik silah mı? Hava yoluylamı bulaşıyor su yoluylamı? Nasıl bir mistik olay? İlginç bir kurgu…

Gösterim tarihi: 13 Haziran 2008
Filmizle.com.tr puanı: 6.1/10
IMDB puanı: 5.2/10
Yapım: 2008
Oyuncular: Mark Wahlberg, Zooey Deschanel, M. Night Shyamalan, John Leguizamo, Spencer Breslin, Jennifer Wiener, Kristen Connolly, Michael J. Kraycik, Peter Appel, Roberto Lombardi, Stéphane Debac, Alan Ruck, Alexander Emmert, Anthony C. Brown, Art Lyle, Ashlyn Sanchez, Betty Buckley, Brian Anthony Wilson, Catrina Villani, Charles Pendelton, Charlie Saxton, Chelsea Connell, Chris Mcmullin, Christina Sampson, Cyrille Thouvenin, Derege Harding, Don Castro, Edward James Hyland, Eoin O’shea, Frank Aptacy, Greg Wood, Jeremy Strong, Joel De La Fuente, Joseph Villani, Julia Yorks, Lyman Chen, Mark Pricskett, Michael Den Dekker, Michael Biscardi, Mike Wilson, Rich Chew, Robert Bizik, Robert Fazio, Ruben Fischman, Sam Rocco, Stephen Singer, Steven J. Klaszky, Susan Moses, Tony Devon, Traci Law, Victoria Clark, Vincent Riviezzo
Tür: Bilim Kurgu, Dram, Gerilim, Gizem, Macera
Senaryo: M. Night Shyamalan
Yönetmen: M. Night Shyamalan













Film izle...

Ben Gördüm – Min Dit Film izLe

Ben Gördüm - Min Dit
Ülkemizin en geri kalmış kentlerindem birisi olan ve aslında belirli ve önemli bir kültürün var olduğu Diyarbakır’dan yine Güneydoğunun kültürel başkenti sayılabilecek Mardine gidiş yolunda karanlık bir ilkbahar gecesi mayıs ayının ortasında çok küçük yaşta olan yaklaşık on yaşlarındaki Gülistan ile onun erkek kardeşi Fırat çok derin etkilere sahip bir psikolojik çöküntü içine sokacak acı bir olay yaşamışlardır.Küçük kardeşlerin anneleri ve babaları gözlerinin önünde öldürülürler çünkü bir gazeteci olarak fazla yaklaşılmaması gereken insanların ipliğini pazara çıkarmıştır. Geriye kalan yeni doğmuş küçük kız kardeşleri Dilovan teyzelerinin de birdenbire ortadan şüpheli bir biçimde kaybolmasıyla sokaklarda yapayalnız kalırlar. Küçücük bir kız çocuğu tek başına ne yapar diyesi geliyor insanın bazı eski şarkılardan esinlenircesine…

Gösterim tarihi: 02 Nisan 2010
Filmizle Puanı: 6.8/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Berivan Ayaz, Alican çulum, Alişan önlü
Tür: Dram, Politik
Senaryo: Miraz Bezar
Yönetmen: Miraz Bezar




Film izle...

Çığlık Çığlığa Bir Sevda Filmini izLe

Ülkü Erakalın‘ın yazıp yönettiği film Türk sanat müziği severlerin kalbine taht kurmuş Zeki Müren’in ölümünden önceki 9 günün hikayesini anlatıyor. Filmde Türk sinemasının unutulmaz ismi Ediz Hun başrollerde yer alıyor. Bütün efsane sanatçılar gibi zirvede yaşamını yitiren Zeki Müren insanlığın ölümü boyunca Türk halkının unutulmaz bir ismi olduğunu sizlerin düşüncelerinizi hissederek bizler söyliyoruz.

Gösterim tarihi: 24 Eylül 2010
Filmizle Puanı: 6.3/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Ediz Hun, Irmak Ünal, Özgür Özberk, Selma Güneri, Cenk Sözeri
Tür: Biyografi, Dram
Senaryo: Ülkü Erakalın
Yönetmen: Ülkü Erakalın




Film izle...

Ses Filmini Full izLe

Ses Filmini Online İzle
Bir bankada genç kız olan Selma Ergeç ( Filmdeki ismi Derya ) o bankanın çağrı merkezinde çalışıyor. Durumları zor olan Selma yaşlı annesi ile birlikte yaşamaktadır. Düzenli bi hayatı olan Selma’nın garip sesler duyması ile hayatı altüst olur. Gerilim dolu dakikalar yaratan ve başlarda garip sesi duymak istemesede bi müddet sonra ses hayatını yönetmeye başlar. Selma’nın hayatı gittikçe korkulu dakikalara sürükleniyor.

Filmizle Puanı: 7.5/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Mehmet Günsür, Serra Yılmaz, Selma Ergeç, Tayanç Ayaydın, Eylem Yıldız
Tür: Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik
Yönetmen: Ümit Ünal












Film izle...

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle