Ana Sayfa          Yabancı Filmler          Yerli Filmler          Film izle         

Kapat

İşkence Odası fiLm izLe

İşkence Odası FiLm İzLe
İletişim ve Şiddet temalı çoğu çalışmanın bu konuda benzer sözler sarf ettiğini ve bunların artık bilindik gerçekler haline geldiğinin farkındayız. Fakat şiddete yoğunlaşan anlatılar, onu sadece seyirlik haline getirirken, daha gerçekci ve tehlikeli bir boyutun potansiyellerini taşıyor: Seyirlik; adı üzerinde bir seyretmeden alınan hazzı yaşatırken, ona felsefi temeller katarak meşrulaştırmak bu hazzın kısa devreye uğramasına, şiddetin aklın sularına taşınarak haklılaştırılmasına işaret ediyor. Pascal Laugier (Fransız yönetmen) , bu gizli gücün hayli farkında ve olay yaratan son filmi (İşkence Odası – Martyrs) bu gücün üzerinden çoğu eleştirmenin de gözünü boyamayı başarıyor.
Lucie (Mylene Jampanoi) adındaki küçük bir kız etrafı (yüzü,gözü) kanlar içinde ve yarı çıplak bir şekilde bulunuyor. Tecavüze uğramadığı kesinleşen fakat darp aldığı açık olan küçük kız bir bakımevine gönderilir. Yaşadıkları herkes tarafından merak konusu olsada bunları bilecek tek kişi hayat boyu dostu olacak Anna (Morjana Alaoui)’dır. Aradan 15 yıl geçmiştir. Sıradan bir gün, normal görünümlü bir aile kahvaltı etmektedir. Kapıları çalar ve evin babası elinde tüfeği ile karşısında Lucie’yi görür. Tetiği çeken Lucie kanlı intikam planını uygulamaya başlar. Ardından değişik yüzlerle karşılaşan Lucie olmadık şeyler görür. Dostu ise uzun süren bir korku dolu işkenceye maruz kalır.

Gösterim tarihi: 01 Mayıs 2009
Filmizle.com.tr Puanı: 7.1/10
IMDB puanı: 7.0/10
Yapım: 2008
Oyuncular: Mylène Jampanoï, Morjana Alaoui, film izle , Anie Pascale
Tür: Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik, Suç
Senaryo: Pascal Laugier
Yönetmen: Pascal Laugier

1


2


3


4


5



Film izle...

AbiM FiLm İzLe

Abim Fimi
Kardeşlik duygusu hiç kuşku yok ki dünyanın yaşanabilecek en güzel ve özel birkaç duygusundan biridir. Kardeşi olmadan bir ailenin tek çocuğu olarak büyüyen insanlara baktığımızda kolaylıklar bir taraflarının eksik olduğu gözlemini yapabiliriz. Tam da böyle birisinin yıllar yıllar sonra hiç tanımadığı kardeşini bulmasını ve onunla beraber İstanbul’dan Marmaris’e doğru yaptıkarı yolculuğu konu edinen film doğa güzellikleri ve kardeşliğin vermiş olduğu sıcaklık ile birlikte zeka yönünden bir parça eksiği bulunan kardeşi ile birlikte geçirdiği zamanın mükemelliğini işlemişdir. Çetin çevremizde sıkça görebildiğimiz herşeyi metaya , paraya indirgemiş bir adamdır ve neredeyse duyguları bile maddi bir hiyerarşiye koyabilmişdir.kardeşini bulması ile birlikte ise bazı manevi duyguların etkisi altına girmiş ve bunlara maddi değer değil manevi değerler vermeye başlamışdır. Sıcacık bir aile filmi seyretmek isteyenleri hem güdürecek hemde dram teması altında hüzünlendirebilecek bir yapımdır.

Gösterim Tarihi: 04 Aralık 2009
Filmizle Puanu: 7.2/10
IMDB Puanı: 6.1/10
Yapım: 2009
Tür: Aile, Dram, Komedi
Oyuncular : Mustafa Üstündağ, Levent Üzümcü, Rüçhan Çalışkur, Haldun Boysan, Selen Seyven
Yönetmen: Şafak Bal
Senaryo: İlkay Akdağlı

abimm 2009


part 1







part 2


Film izle...

Pathfinder FiLm İzLe

Pathfinder Film İzle
Vikinglerin Amerika’nın bulunmasından 600 yıl evvel bu topraklara ayak basmasını kanıtlayan harap olmuş gemiden mucize eseri kurtulan bir çocuk yerli Amerikalılarca yetiştirilir. Yerli halk tarafından büyütüp yetiştirilen bu çocuk zaman zaman rüyalarında bu buluşun lideri olan babasını ve onların yerli halka yaptığı acımasız olayları görmektedir. Bu arada Vikinglerin bir isyanı daha uygulamaya geçer ve çocuğu yetiştiren kabile vahşi Vikingler tarafından yok edilir. Bundan sonra tek başına mücadelesini sürdürecektir.

Gösterim tarihi: 16 Nisan 2007
Filmizle puanı: 5.3/10
IMDB puanı: 5.2/10
Yapım: 2007
Oyuncular: Karl Urban, Moon Bloodgood
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim
Senaryo: Nils Gaup
Yönetmen: Marcus Nispel


1. Part


2. Part


3. Part


4. Part


5. Part



Film izle...

hasta film izle


SICKO çılgın, genellikle nankör ve her daim çıkar ilişki sağlayan Amerikan Sağlık Sistemini gözler önüne seren bir portredir. Günlük hayatta insanların tıp alanındaki bakımla ilgili karşılaştıkları sıra dışı ve üzücü hadiseleri anlatmaktadır.
Filmle ilgili:

Michael Moore, adeta yeni bir devir başlatmış olan eski filmleri Oscar ödüllü Bowling For Columbine ve tüm filmlerin belgesel tarzındaki gişe rekortmeni FAHRENHEIT 9/11’in yolundan gidiyor. Yeni filmi Sicko’nun, yaptığı en iyi film olduğunu iddaa edenler mevcut.

Gösterim tarihi: 7 Mart 2008
Filmizle puanı: 8.5/10
IMDB puanı: 8.3/10
Yapım: 2008
Oyuncular: Michael Moore (Michael Moore) , George W. Bush (George W. Bush)
Tür: Belgesel
Senaryo: Michael Moore
Yönetmen: Michael Moore


1.Part


2. Part


3. Part


4. Part


5. Part


6. Part



Film izle...

kirli işler film izle

Kirli İşler Film İzle
Filmin kısaca genel olarak ele almak istersek; eğer bir gangster olmak istiyorsan en büyük gücün elinde olduğunun garantisini mutlaka vermelisin! Acımasız Hong Kong sokaklarında sürekli işlenen cinayetler ve bu suçların arkasındaki acımasız gruplar, ekipler hatta örgütler..Şu merak ediliyor ki bunlara kimler “dur!” diyecektir..Macera aksiyon dolu bir film bizleri bekliyor.

Editör Furkan S. yorumu

Filme genel olarak bakıldığında kirli işlerin abartıldığı malum gözüküyor ki bazı sahnelerde miğde bulandırabiliyor. Belgesel ve öğretici yönüyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran filmimiz IMDB’nin verdiği 7.3 puanı sayesinde kendini önplana çıkarmayı başarıyor.

Gösterim tarihi: 27 Nisan 2006
Filmizle puanı: 7.5/10
IMDB puanı: 7.3/10
Yapım: 2006
Oyuncular: Louis Koo, Simon Yam
Tür: Macera, Aksiyon, Suç
Senaryo: Nai-Hoi Yau
Yönetmen: Johnnie To


1. Part


2. Part


3. Part


4. Part


5. Part



Film izle...

Arthur Maltazar'ın İntikamı Film İzle

Arthur maltazar'ın intikamı film izle
Arthur son derece antipatiktir çünkü önümüzdeki gece ayın onuncu evresini görecektir. Buda onun nihayet Minimoyların bölgesine geri gelmesi ve Selenia ile buluşması manasına geliyor. Bu arada Minimoylar Arthur’un şerefine, haysiyetine bir şölen planlamaktadırlar. Yaşı oldukça küçük olan prenses ise güllerle donatılmış olan kıyafetini giymiş. Arthur’un peder ise büyükannenin evindeki tatil günlerini yarıda kestiklerini sabırsızlıkla söylemek için bu günü tercih ederler. Tam ayrılmanın eşiğindeyken, bir örümcek Arthur’un eline S.O.S. yazılı bir prinç tanesi koyar. Hiç kuşkusuz ki Selenia tehlikenin doruğundadır! Arthur hiç düşünmeden kızı kurtarmak için uygulamaya geçer. Bu da, tehlikeli geçitten geçmek, Max’in kelle koparan barına uğramak, Kröb’ün ordusu ile düello yapmak, Betameche’nin derisini fethetmek, farelerle, kurbağalarla, tüylü örümceklerle düelle yapmak manasına gelmekte. Arthur Minimoyların köyüne vardığında aslında hiç kimsenin yardım çağrısında bulunmadığını anlar.

Editör Furkan S. Yorumu

Oyuncu kalitesinin çok yüksek olduğu ve seslendirenler arasında 3 tane Türk olması ve bunların Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özkan Uğur olması bizide sevindirdi.

Filmizle.com.tr Puanı: 3.0/10
IMDB puanı: 4.9/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Freddie Highmore, Jimmy Fallon, Snoop Dogg, Mia Farrow, Asa Butterfield
Tür: Animasyon, Fantastik, Macera
Yönetmen: Luc Besson


1


2


3


4


5



Film izle...

eyvah eyvah film izle

Eyvah eyvah film izle
Çanakkale’de yaşayan ve en büyük aşkı klarnet olan Hüseyin ile şarkıcı Firuzan’ın yolları kesiştiğinde, onları bekleyen müzikle harmanlanmış komik bir maceradır.

Hüseyin, Trakya’nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır. İki büyük aşkı klarnet çalmak ve Müjgan ile hayatı mutlu devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır. İstanbul’a gelen Hüseyin’e önce klarneti, sonra da şarkıcı Firuzan destek olacaktır. İstanbul‘un gece klüplerinde fırtına gibi esen Firuzan‘ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin’le tanışınca hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır. sinemadafilmizle.com sitesinden alıntıdır.

Filmizle Puanı: 7.9/10
IMDB puanı: 7.8/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Alican Yücesoy, Bülent Şakrak
Tür: Komedi
Senaryo: Ata Demirer
Yönetmen: Hakan Algül


1


2


3


4


5


6



Film izle...

Cehennem melekleri filmi izle

Cehennem melekleri filmi izle
7 yapımcı, 40 oyuncu ile müthiş bir iş çıkaran Sylvester Stallone topladığı oyuncu kadrosu ile yine rekorları kıracak gibi… Kaliteli senaryosu ve ilgi çekici afişiyle izleyici gözünden yüksek puan alan The Expendables filmi Ağustos ayında bizlerle. Jason Statham‘ında yer aldığı film müthiş film, bir grup paralı askerin Güney Amerika’daki bir ülkede diktatörü devirmekle görevlendirilmesiyle başlar.

Gösterim tarihi: 13 Ağustos 2010
Filmizle.com.tr Puanı: 8.5/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Jason Statham, Bruce Willis, Jet Li, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger
Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera, Suç
Senaryo: Sylvester Stallone, Dave Callaham
Yönetmen: Sylvester Stallone


1


2


3


4


5



Film izle...

silahsız film izle

Silahsız film izle
Western , dram, komedi aşk hepsi bir arada heyecan dolu bir film. Altyazılı olarak sizlere sunabildiğimiz bu filmin yönetmenlik koltuğunda daha önce Kusursuz Soygun filminden de hatırladığımız William Phillips yer alıyor. Toplamda 3 dalda aday gösterilen ve 1 kez ödül almayı başaran başarılı yönetmen William Phillips, bu filmle birlikte kariyerinde bir ilki başardı ve ilk defa bir filmde senaristlik koltuğuna oturdu.
Gösterim tarihi: 30 Nisan 2010
Filmizle puanı: 7.0/10
IMDB puanı: 6.5/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Paul Gross, Sienna Guillory
Tür: Western, Dram, Komedi
Senaryo: William Phillips
Yönetmen: William Phillips


1



2



3



4



5



Film izle...

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı Film izle

Seyirci Puanı:7.3/10
Yapımı:2008 ~ ABD, Arjantin, Peru
Türü:Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera
Yönetmeni:Steven Spielberg
Senaristleri:George Lucas, David Koepp
Yapımcısı:Frank Marshall
Süresi:2 saat 3 dk

Indiana Jones yine macera peşinde, Kutsal Hazine için bir grup araştırmacı maceranın başladığı yere tekrar gitmeye karar verirler. Indiana Jones da tabii ki..
Başrol Oyuncuları: Cate Blanchett, Shia LaBeouf, Harrison Ford, John Hurt, Jim Broadbent














Film izle...

Adamım - The Man Film izle

Seyirci Puanı:6.3/10
Yapımı:2005 ~ ABD, Almanya
Türü:Aksiyon, Komedi, Suç
Yönetmeni:Les Mayfield
Senaristleri:Margaret Oberman, Jim Piddock
Yapımcısı:Robert N. Fried
Süresi:1 saat 23 dk

Ortağını öldüren adamı bulmaya çalışan özel ajan Derrick, ipuçları sonucu bir adama ulaşır ama yanlış adama. Kahkahalarla izleyeceğiniz bir yapım.
Başrol Oyuncuları: Samuel L. Jackson, Eugene Levy, Luke Goss, Miguel Ferrer, Susie Essman

 


 




Tam Ekran 1.Bölüm



Tam Ekran 2.Bölüm



Tam Ekran 3.Bölüm


Film izle...

Kiralık Katil Film izle

Seyirci Puanı:6.9/10
Yapımı:2007 ~ İngiltere, İrlanda
Türü:Gerilim, Komedi
Yönetmeni:Gareth Lewis
Senaristi:Gareth Lewis
Yapımcıları:Damian Lewis, Picture Farm
Süresi:1 saat 35 dk

Usta bir tetikçi olan Milo verilen son işi yerine getirmeyince iş verenlerinin gazabına maruz kalır. Milo işverenlerinden kaçarken küçük bir köye yolu düşer ve onu köy halkı fırıncı sanar.
Başrol Oyuncuları: Michael Gambon, Damian Lewis, Kate Ashfield, Steve Speirs, Anthony O\'donnell










Film izle...

Taksi 3 Film izle

Seyirci Puanı:6.5/10
Yapımı:2003 ~ Fransa
Türü:Aksiyon, Komedi, Macera
Yönetmeni:Gérard Krawczyk
Senaristi:Luc Besson
Yapımcısı:Luc Besson
Süresi:1 saat 24 dk

Herşeyiyle meşhur Marsilya polisi bu kez de Noel Baba kılığıyla dolaşan Noel Baba Çetesini peşindeler. Bu çeteyi yakalamak için Daniel yine Emilie'den yardım isterse neler olur dersiniz?
Başrol Oyuncuları: Sylvester Stallone, Marion Cotillard, Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Emma Sjöberg










Film izle...

Korkunç Son Film izle

Seyirci Puanı:6.0/10
Yapımı:2009 ~ ABD, İtalya
Türü:Dram, Gerilim, Korku, Suç
Yönetmeni:Dario Argento
Senaristleri:Dario Argento, Jim Agnew
Yapımcıları:Adrien Brody, Tommaso Calevi
Süresi:1 saat 32 dk

Usta oyuncu Adrien Brody'nin pek gün yüzünde olmayan filmlerinden birisi. Moda haftası için gelen mankenlerden birisinin kaçırılması ve hem psikolojik hem de fizyolojik işkencelere maruz kalması, buna karşılık polislerin ellerinden de pek fazla birşey gelmemektedir.
Başrol Oyuncuları: Adrien Brody, Emmanuelle Seigner, Elsa Pataky, Daniela Fazzolari, Robert Miano










Film izle...

Rec 2 Film izle

IMDB Ratingi:6.8/10
Yapımı:2009 ~ İspanya
Türü:Dram, Gerilim, Korku
Yönetmenleri:Jaume Balagueró, Paco Plaza
Senaristleri:Jaume Balagueró, Paco Plaza,
Yapımcıları:Julio Fernandez, Oriol Maymó
Süresi:1 saat 25 dk

Korku filmi denilince akla ilk filmlerden olan Rec filmi ikincisiyle karşınızda. Tek klimeyle kusursuz yapımı olan seriyi lütfen 18 yaşından küçükler izlemesin...
Başrol Oyuncuları: Manuela Velasco, Leticia Dolera, Ferran Terraza, Pep Molina, Andrea Ros










Film izle...

Rec: Ölüm Çığlığı Film izle

IMDB Ratingi:7.7/10
Yapımı:2007 ~ İspanya
Türü:Gerilim, Korku
Yönetmenleri:Jaume Balagueró, Paco Plaza
Senaristleri:Jaume Balagueró, Luis Berdejo
Yapımcısı:Julio Fernandez
Süresi:1 saat 15 dk

Gerilim hat safhalara çıktığı mükemmel bir yapım. Tek kötü yanı kısa olması. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
Not:Film 18 yaş ve üzeri izleyeiciler için uygundur.
Başrol Oyuncuları: Manuela Velasco, Ferran Terraza, Carlos Lasarte, Akemi Goto, Ana Velásquez








Film izle...

 
Bu Sitede Online Film izleyebilirsiniz. Ancak Sitemizdeki Videolar Yahoo ve Google Benzeri Sitelerden Alıntıdır. Telif Haklarına Aykırı Yayınlardan Kaçınmaktayız.
film izle online film izle bedava film izle